Lukina bivša poručila Nataši: ON MALTRETIRA ŽENE!

Autor: Republika

Zabava

24.04.2018

18:40

Pevačica Nataša Bekvalac dobijala je neprestano upozorenja o neprihvatljivom ponašanju njenog supruga Luke Lazukića još dok se nije dogodio incident u kojem je IT stručnjak navodno nju prebio.

Pop zvezda je toliko bila zaljubljena da je sve priče vezane za Lazukića odbacila i udala se za njega. Sada, nakon što je podigla krivičnu prijavu protiv supruga za porodično nasilje, duboko se kaje što ih nije slušala.

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 31, 2017 at 10:31am PDT

 

Jedna od onih koja je pokušavala da pevačici otvori oči bila je i devojka s kojom je njen suprug, od koga se razvodi nakon sedam meseci braka, bio u vezi pre dve godine.

Žena koja ne želi da se izlaže javnosti zbog svoje bezbednosti, na sve načine je pokušavala da dođe do nje i ispriča joj svoje loše iskustvo s Lazukićem. Ona je uspela da dođe do broja. Natašina mlađe sestre Kristine pa ju je pozvala sa željom da upozori Natašu šta može da joj se desi.

 

 

...da je vazno samo ono sto se ne da kupiti❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 9, 2017 at 3:07am PDT

 

- Lukina bivša devojka je do detalja objasnila Kristini kroz kakva je poniženja prolazila tokom pola godine zabavljanja s njim. Upozorila je da je Lazukić sklon psihičkom maltretiranju i manipulacijama, ispričala je da ju je često u društvu psovao i vređao. Takođe, ona je Kristini posebno skrenula pažnju na to da Luka potpuno izgubi kompas kad popije alkohol, da tada postane još grublji i da je ona raskinula s njim jer se plašila da će na kraju dobiti batine od njega, Zato je rekla da prenese Nataši da ga se kloni i tako sačuva živu glavu - navodi izvor za beogradske medije i dodaje:

- Sve ovo veoma je uplašilo Kristinu, koja je odmah pričala s Natašom. Prenela joj je od reči do reči šta je Lazukićeva bivša devojka devojka kazala. Pevačica je donekle bila zabrinuta zbog onog što je čula, ali nije htela da poveruje u to, vrdeći da je Luka predivan i pažljiv prema njoj. Toliko je bila zaslepljena ljubavlju prema njemu, a i verovala je da i on nju voli. Sad se kaje što je nije poslušala, jer bi izbegla sve ovo što joj se dogodilo pre deset dana- završava izvor.

 

 

6 years ago...@kristinabekvalac @alekraka @djordje_stojic

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 21, 2017 at 8:55am PDT

 

Ovu informaciju je potvrdio i Natašin PR tim:

- Tačno je, ali ne želimo da iznosimo ništa u javnost u trenutku kad Nataša prolazi kroz težak period zbog nasilja u porodici. 

Komentari (0)

Loading