Luka beži kod bivše u Dubai!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić, koji se tereti da je 14. aprila u stanu pretukao suprugu Natašu Bekvalac, planira da napusti Srbiju pre izricanja presude i otputuje u Dubai, gde živi i radi njegova bivša i najveća ljubav M. A. (ime poznato redakciji). Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazukić nikada nije prekinuo kontakt sa bivšom čije ime ima istetovirano na desnom ramenu, a koju je kontaktirao i nakon optužbi za porodično nasilje od njegove još uvek zakonite supruge Nataše Bekvalac.

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Maksimovic
Luka Lazukić

- Luka je pozvao M. A. i ispričao joj svoju verziju priče i skandala koji je imao sa Natašom. Poverio joj se da strahuje da bi mogao da bude osuđen i pitao je za pomoć ako do toga dođe. Ona mu je rekla da će mu pomoći ukoliko odluči da dođe u Dubai - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Luka je i u prvom mesecu veze sa Natašom bio u Dubaiju i video se sa M. A. Njih dvoje su u stalnom kontaktu uprkos tome što je ona udata. Ostali su dobri prijatelji i uopšte ne čudi što je ona rada da mu pomogne.

 Poverio joj se da strahuje da bi mogao da bude osuđen i pitao je za pomoć ako do toga dođe

Kako dalje izvor navodi, M. A. je Lukina najveća ljubav koju je imao pre Nataše, a u prilog emocijama koje je osećao prema njoj govori i činjenica da je njen lik istetovirao na levom ramenu. U vezi su bili sve dok se ona nije preselila u Dubai, a nedugo nakon preseljenja udala se za Engleza. To je Luku veoma emotivno slomilo, te prema tvrdnjama prijatelja, i uticalo na njegov oštriji odnos prema ženama.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli pozvali smo Lazukića, ali do zaključenja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading