DARA IZAŠLA IZ DIJAMANTA PRED PUNOM ARENOM!

Autor:

Zabava

21.04.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojazan da neće napuniti "Štark Arenu", ako je i postojala, za Daru Bubamaru je prošlost budući da je sve bilo krcato. Dara je započela koncert sa 30 minuta zakašnjenja pesmom "Opasan", a dok je najveću podršku dobila od Jelene Karleuše koja će joj večeras biti i gost, folkerkin koncert posetile su i njene druge kolege.

- Hvala vam što ste došli na moj koncert, ja sam presrećna. Veceras pravim žurku - rekla je Dara i zapevala svoj veliki hit “Volim sve sto vole mladi”. 
Dara je na scenu izasla iz velikog dijamanta sa plesačima odevena u crno odelo, a na bini su dominirali razni specijalni efekti i led svetla. Novu pesmu ”Amnezija” zapevala je u izazovnom belom šljaštećem kostimu i nastavila da ređa nove i stare hitove.
RepublikaFoto: Promo foto
Puno košta... Dara Bubamara

 

 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dara je s njom počela... Lepa Lukić

Na Darin kocert došao je i njen sin Kosta, što je pevačicu učinilo veoma ponosnom.

 

Kad bi znao sine moj koliko te volim❤️❤️❤️❤️❤️samo za tebe zivim❤️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Mar 25, 2018 at 7:36pm PDT

Među prvima je na Darin spektakl stigla Lepa Lukić uz koju je Dara i započela svoju karijeru što je kraljica narodne muzike i potvrdila:

- Volim sve Darine pesme, ništa joj ne zameram. Ona je sa mnom počela, otvarala je program na mojim koncertima. Ona se promenila, mnogo radi na sebi, tera modu. Nije se previše promenila, da je previše ne bih ja došla - kazala je Lepa pre nego što je ušla u "Štark Arenu".

O Dari Bubamari reči hvale imala je i Ilda Šaulić koja je sa zadovoljstvom došla na koncert:

- Verovatno ćemo ići na afterparti, kako kum bude rekao. Mnogo volim njenu pesmu "Golube", ali ne znam da li ona to peva, to je stara njena pesma. Volim i "Kraj i tačka". Ona je unikat, privatno je veoma volim, ona zaista na poseban način vodi svoju karijeru, uspešno svih ovih godina - istakla je Ilda.

Među onima koji će večeras biti uz Daru je i njena sugrađanka Ena Popov, voditeljka Ksenija Bujišić, pevačice Goga Sekulić, Danijel Alibabić, Jovana Tipšin, Danijel Pavlovic i Damir Handanović. Svojim dolaskom ispred arene veliku pažnju privukle su i starlete Tijana Ajfon i Anđela Mitkovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading