(FOTO) PRE I POSLE: Ovako Katarinu spremaju za nastup

Autor:

Zabava

19.04.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Radivojević bila je zvezda revije Suzane Perić prošlog vikenda na Borskom jezeru, a paparaco portala Republika.rs je uspelo da snimi glumicu dok se sređuje za izlazak na modnu pistu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Šminkerka i frizerka nisu imale mnogo posla

Poznata srpska kreatorka ove godine slavi 20 godina karijere, a tim povodom je predstavila novu kolekciju u hotelu "Jezero" na Borskom jezeru. Međutim, to nije bila obična modna revija, jer se  agencija "Select" pobrinula da od događaja napravi modno-muzički spektakl. Naime, revija je organizovana u predvorju hotela, koje je pretvoreno u salu za svečanu večeru na kojoj je goste zabavljala Jelena Rozga, i to pre i posle predstavljanja kolekcije Suzane Perić.

Iako je revija počela plesnom tačkom, najveće oduševljenje publike tokom revije izazvala je Katarina Radivojević, koja je nosila prvi i poslednji model. Poznata glumica, naravno, nije doputovala u hotel "Jezero" našminkana i isfrizirana, a objektiv našeg fotografa je uspeo da zabeleži kako su izgledale njene pripreme za izlazak na modnu pistu.

Posle revije, gosti su navalili na ukusnu večeru, a potom je Jelena Rozga pesmom ponovo podigla sve na noge. U večeri je uživala i Katarina, što, takođe, možete da pogledate u galeriji fotografija ispod:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading