EVO KO MENJA LEONTINU U "PINKOVIM ZVEZDICAMA"!

Autor:

Zabava

18.04.2018

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva emisija osmog kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", gledaoce TV Pink očekuje ovog petka u 21.45 časova.

 

 

Kako se četvrta sezona bliži kraju, uzbuđenje raste, a u osmom krugu je došlo do promene u sastavu žirija.

Umesto Leontine Vukomanović, u crvenoj stolici naći će se Ivana Peters, poznata pop pevačica, koja je nekada sa Gocom Tržan činila grupu "Tap 011". Pored Goce koju dobro poznaje, Ivana ne sumnja da će se dobro slagati i sa ostalim članovima žirija, Jelenom Tomašević, Milanom Stankovićem i Sergejem Ćetkovićem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Peters i Goca Tržan

- Sve ih jako dobro znam, pogotovo Gocu, jer smo zajedno bile u bendu "Tap 011". Jelenu, Sergeja i Milana znam iz nekog studijskog rada, tako da sam među svojima. Adekvatna sam zamena za moju kumu Leontinu koja nije tu - rekla je na samom početku razgovora Ivana.

Ne samo da je pratila prethodne sezone ovog popularnog šou programa, već je kroz spremanje nekih kanididata bila uključena u njega.

- Gledala sam, najviše prvu i drugu sezonu, čak sam i bila deo toga jer sam držala časove i pomagala nekoj deci da usavrše svoje znanje, i bili su veoma uspešni u tome. Jedna od njih je i Ivana Babić, koja se posle naših časova vratila u takmičenje kroz baraž, i najponosnija sam na nju. Radujem se što ću čuti mnogo talentovane dece - bila je uzbuđenja Ivana pred početak snimanja.

Ona ne krije da obožava rad sa decom i da je u svakom smislu ispunjava.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ivana Peters

- Sa decom je najlepše i najzabavnije raditi. Deca su toliko iskrena, kritična, ali i samokritična. Mališani su napredniji od nas odraslih u svakom smislu, i ja mnogo toga naučim od njih - iskreno je dogovorila pop pevačica.

Ivana je priznala da se raduje što će čuti najtalentovaniju decu na ovim prostorima uživo i spremna je da, ukoliko treba, da i kritiku, kako bi na najbolji način pomogla deci da napreduju.

- Ja ću biti objektivna, mislim da je to najbitnije i trudiću se da tako i bude. Volim da dam kritiku, zato što mislim da mogu bolje. Uvek treba sagledati  dete u celini, ceo nastup i ponašanje, pa onda odlučiti kako i na koji način reći kritiku ako ima potrebe za tim. Ne treba se ustručavati od kritike, jer je ona uvek konstruktivna ako se kaže na pravi način - objasnila je Ivana za kraj.

Kako se Ivana snašla u ulozi žirija, saznaćete u vašem omiljenom šou programu "Pinkove zvezdice" u petak 20. aprila u 21:45 časova samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading