KRPIMO PROGRAM: Dea i Sarapa OTKRIVAJU ŠTA RADE KADA SVE KRENE NIZBRDO!

Autor: Blic.rs

Zabava

18.04.2018

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljski duo Dea Đurđević i Predrag Sarapa već skoro dve godine vode emisije na Televiziji Pink, a odnedavno samo "Novo jutro" tokom kog bude svoje gledaoce osmehom i dobrom šalom.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević i Predrag Sarapa

Međutim, ni njima ne ide uvek sve glatko, te se često nađu u nezamislivim situacijama za sve one koji ne znaju šta podrazumeva živ program. A kako Dea i Sarapa prevazilaze probleme poput onih kada se uspavaju, gost kasni ili uopšte ne dođe, najbolje je objasnila mlada voditeljka:

- Ustajem oko pet svako jutro, sem kada se uspavam, tada me srede za 14 minuta. Sa devojkama koje me sređuju pijem kafu. Nakon uspešno završenog programa, imamo dva kolegijuma pa tek onda idem kući. Dešava se da kasnim, ali tada javim da ne stižem na vreme, tada je moj tim spreman da me spremi u što kraćem roku. Imamo ponekad nepredviđene situacije kada nam se ne pojavi gost i tada se snalazimo, kako bismo rekli, krpimo program. Zadržimo prethodnog gosta, pustimo neki muzički spot, našalimo se, mislim da gledaoci to ne osete. Mi smo toliko veseli da su ljudi prestali da pamte naše lapsuse. Imamo dosta smešnih situacija koje ne mogu da stignem sve da ispričam. Sarapa je uvek kod kuvara kada imamo slobodnog vremena, neće on to da prizna, ali kada niko ne zna gde je, uvek ga tamo tražimo - otkriva Dea, dok Predrag ima druge probleme:

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Spremi se za 14 minuta... Dea

-  Stignem sve u zadnjoj sekundi, dešava se, nije to ništa. Promenio sam navike, budim se rano, rano ležem. Uživo program je daleko zahtevniji. Kada žurim, desi mi se da program počnem “Dobro jutro, ja sam Dea Đurđević”.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Ponekad se predstavi kao Dea... Predrag Sarapa

- Sada sam se navikao na ustajanje rano. Najveća opsesija mi je da se ne uspavam, navijem ne znam ni sam koliko alarma - na telefonu, satu... Sa mojim kafanskim životom je završeno, sada imam samo matine po podne do pet, nekada do osam. Nema više ne znam kakvog izlaska, jer stvarno moraš da se spremiš i da budeš koncentrisan za jutarnji program, jer dolaze veoma ozbiljni gosti. Dei je problem jer ona mora da obiđe sve po gradu. Mora da isprati sva dešavanja, nova mesta da poseti, tako da je meni lakše nego njoj - tvrdi Sarapa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading