Ceca i deca zaboravila Arkana!

Autor:

Zabava

18.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojni komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan juče bi napunio 66 godina, a njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović, sin Veljko i ćerka Anastasija nisu se pojavili na Novom groblju, gde je Arkan sahranjen, iako je ranijih godina dolazila sa punim korpama cveća!

 

 

Naime, pevačica sa svojom porodicom i najbližim prijateljima gotovo svake godine dolazi na pomen pokojnom suprugu i obeležava dan kada je Ražnatović surovo ubijen. Međutim, Arkanov grob juče niko nije posetio. Osamnaest godina nakon što je pevačica na tragičan način izgubila supruga, koji je stradao u jednom beogradskom hotelu, gde je ustreljen sa tri hica, ne krije da i dalje pati za njim, te i da su delili dobro i zlo i da je on bio muškarac koji ju je čuvao kao malo vode na dlanu.

Svake godine Svetlana obeležava godišnjicu njegove smrti i uvek se trudi da prisutne prijatelje i medije koji se uvek okupe u velikom broju dočeka kako dolikuje i posluži hranom i pićem, a deca Veljko i Anastasija uvek joj pomažu u svemu. Ipak, ove godine se porodica Ražnatović nije okupila da evocira uspomene na pokojnog Arkana. Ražnatovićeva grobno mesto supruga posećuje i kada se obeležavaju Zadušnice, pa tom prilikom neretko donese buket cveća i ostane da sedi.

Pevačica je u više navrata zaobišla dane koji nose neke od godišnjica vezanih za pokojnog supruga jer je želela da izbegne medije

Iako se juče nije pojavila sa porodicom na groblju, to po svemu sudeći ne znači da neće možda danas otići ili do kraja nedelje. Pevačica je u više navrata zaobišla dane koji nose neke od godišnjica vezanih za pokojnog supruga jer je želela da izbegne medije, pa se na groblju pojavi van datuma kada se godišnjica obeležava. Anastasija je juče na Instagram profilu objavljivala video-klipove pesme u kojoj se pojavljuje njen drug frizer Stevan Radivojević, dok se Veljko takođe oglasio na društvenoj mreži fotografijom sa parkinga iz jednog marketa.

 

 

L❤️VE

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Mar 24, 2018 at 3:37pm PDT

 

Inače, razlog zbog koga se pevačica juče nije pojavila na groblju mogao bi da bude i taj što bi danas trebalo da se susretne na sudu sa ljutom rivalkom Jelenom Karleušom. Suđenje dveju pevačica zakazano je za danas i za sutra, na kome se Ražnatovićeva uglavnom pojavljuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading