Hapse Severinu!

Autor:

Zabava

17.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je juče u Zagrebu izbegla još jedno ročište u nizu, sud je izdao nalog za hapšenje Severine Kojić, saznaje Srpski telegraf. Naime, hrvatska pevačica i njen suprug Igor Kojić trebalo je juče da se pojave u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu na suđenju sa ocem Severininog deteta Milanom Popovićem povodom zabrane objavljivanja fotografija maloletnog Aleksandra na društvenim mrežama, ali izbegli su ročište.

 

 

? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Mar 13, 2018 at 6:10am PDT

 

- Severina i Mali Keba svojim nedolaskom ponovo se iživljavaju nad sudstvom. Pevačica je više puta uhvaćena u laži kada je navodila razloge zbog kojih ne može da se pojavi na suđenju, a i ovog puta su joj kao izgovor poslužile poslovne obaveze koje su navodno bile dogovorene pre nego što je primila poziv za ročište 16. maja - otkriva izvor iz Hrvatske i dodaje:

Kebina snajka i njen suprug Igor ponovo se iživljavaju nad sudstvom

- Kako nije prvi put da se pevačica neodgovorno ponaša prema sudskim organima jer je, zahvaljujući potvrdama njenog prijatelja i menadžera Tomislava Petrovića, i ranije odgađala dolazak na suđenja, posebno joj je skrenuta pažnja da je trebalo da uskladi poslovne obaveze s jučerašnjim ročištem, budući da se radi o interesima deteta. Zbog toga je sud izdao nalog da policija privede Kojićevu.

 

 

?? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Mar 9, 2018 at 8:32am PST

 

Kako dalje saznajemo, Milan Popović, koji se odazvao pozivu za jučerašnje ročište, dostavio je sudu izveštaj sa novim fotografijama objavljivanja maloletnog deteta na Instagramu Severine Kojić.

 Tomislav: Ne znam koga to više zanima

Ovim povodom, kontaktirali smo sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem, koji je prvo pokušao da nas uveri da naši navodi nisu tačni.

- Imate krivu informaciju - napisao je u poruci PR pevačice, a na naše konkretno pitanje zašto Severina onda uporno izbegava suđenja i da li je tačno da se ni juče nije pojavila na ročištu u Zagrebu, Tomislav je nonšalantno prokomentarisao:

- Ne znam koga to više interesira!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading