Nakon incidenta NATAŠA POTPUNO PSIHIČKI UNIŠTENA!

Autor: alo.rs

Zabava

16.04.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon fizičkog napada Luke Lazukića na Natašu Bekvalac, pevačica je podnela zahtev za razvod braka, a takođe je zatražila potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom!

Ona je danas prvi put od subote uveče napustila svoj stan na Dedinju u pratnji advokata Nemanje Vlčeka i sestre i odvezla se automobilom u nepoznatom pravcu, ne želevši da komunicira sa okup'ljenim novinarima i foto-reporterima.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 8, 2017 at 10:17am PDT

Tom prilikom ona je bila obučena u crno, a naočarima i rolkom dugih rukava pokušala je da sakrije modrice koje je zadobila kada je suprug fizički nasrnuo na nju.

Nakon što je u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac, protiv Luke Lazukića podneta je krivična prijava i određena mu je mera zabrane prilaska pevačici na mesec dana.

Bekvalčeva je nakon nasilja koje je doživela odlučila da na brak sa Lukom odmah stavi tačku, ali i da traži potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, koju su dobili 28. februara ove godine.

 

THE HEART WANTS WHAT IT WANTS...?❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jun 1, 2017 at 10:02am PDT

- Ona nije verovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je verovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički - rekao je izvor blizak pevačici i nastavio:

- Nisu dočekali ni godinu dana da budu u braku, što je Nati zaista veliki životni poraz. Ona je dala celu sebe za taj brak, ali očigledno da je Lazukić više voleo provod i zabavu sa drugim ženama. Nataša će se u toku današnjeg dana sastati s advokatom, kako bi donela konačnu odluku. Najverovatnije će tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom Katjom, jer ne želi da dete odrasta pored oca koji lako može da postane nasilan.

Kako se navodi, par nije imao zajedničku imovinu.

- Što se tiče njihove zajedničke imovine, ona ne postoji. Sve što su imali je Natašino, osim njegovog motora. Čak je i automobil koji vozi njen. Neće imati nikakvo pravo na kuću u Čeneju, jer ništa nije uložio. Sve je već bilo gotovo kada su se njih dvoje venčali - ispričao je pomenuti izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading