LUKINA SESTRA OTKRILA PORODIČNU TAJNU!

Autor:

Zabava

16.04.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najglasnijih protivnika braka Nataše Bekvalac i Luke Lazukića svojevremeno je bila njegova sestra Angelina Ana Kalinić koja je pre bratovljevog venčanja na svom fejsbuk profilu otkrila svoje mišljenje o tome. Međutim, kasnije je, navodno, sve demantovala.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Njegova sestra je bila protiv... Nataša i Luka

Nakon poslednjih dešavanja kada je Luka pretukao svoju suprugu Natašu Bekvalac, oglasila se i njegova sestra i tom prilikom otkrila prirodu svog odnosa s bratom:

- Nisam sestra Luke Lazukića od 2008. godine, tako da naš loš odnos nema veze s Natašom, već upravo sa njegovom prirodom! Sve što je pljuvano pa "lizano" na mom prošlom profilu- hakovano je, razgovora s tabloidima nije bilo i imam skrinšotove da to i dokažem, da sam ja zaista pričala- mnogi bi zanemeli! Pazi, "Oglasila se"!?!?! Inače se na fejsu oglašavam svaki j*beni dan ( ili ja ili neko od mojih prijatelja ), postovi o Karmi su redovni na mom profilu, i osuđujem bilo koji vid nasilja prema ženama!!! Da poznajete "I" od istraživačkog novinarstva saznali biste sve što vas interesuje u vezi ove porodice! Podrška samo Nataši!!! - deo je posta Angeline Kalinić

Foto: facebook.com/Angie Ana Kalinić
Sve je objasnila... Angelina Kalinić

Inače, Lukina sestra od 2008. godine u braku je sa političarem iz Republike Srpske, Draganom Kalinićem koji je od nje stariji više od 30 goduina, zbog čega su im mnogi predviđali krah zajednice. Ipak, Angelina i Dragan juče su proslavili devet godina braka, o čemu je Lukina sestra pisala na svom fejsbuk profilu. A spekuliše se da su Angelina i Luka okončali svoj odnos upravo zbog njegovog neslaganja sa njenim odabirom partnera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading