OVE JAVNE LIČNOSTI SU TRPELE NASILJE!

Autor: alo.rs

Zabava

15.04.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaću javnost potresla je vest da je Luka Lazukić pretukao suprugu Natašu Bekvalac.

 

Vidimo se veceras na RIVERU,BG...????????

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 2, 2017 at 10:38am PDT

Luka Lazukić, pušten je da se brani sa slobode jer mu tužilaštvo nije odredilo meru zadržavanja.

Nataši su brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku torturu u vezi ili braku, nakon toga su odlučile da progovore javno.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Ivana Stamenković Sindi

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao.

 

Show must go on ?

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Apr 14, 2018 at 3:59am PDT

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često  bežala i tražila zaštitu policije.

 

#ljubavzaljubav?

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on Apr 5, 2018 at 4:57am PDT

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera. U braku su dobili dve ćerke, a danas su u dobrim odnosima.

 

#selfie #makeup Neki cudan dan danas...

A post shared by Goca Trzan (@gocatrzan) on Mar 28, 2018 at 7:47am PDT

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. 

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati - rekla je Goca jednom prilikom.

 

??

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Apr 13, 2018 at 3:18am PDT

Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba, gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Maja Marijana
Maja Marijana

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

RepublikaFoto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

Milica Dabović optužila je bivšeg partnera Simona Šiklića da ju je tukao. Košarkašica je raskinula vezu nakon što je Simon nasrnuo na nju, a takođe ga je prijavila policiji.

 

Necu kuciiiii ?✈️? #travelhome #nomakeup #nofilter

A post shared by Ana-Marija Žujović (@a.m.fitnessuniverse) on Mar 22, 2016 at 4:26pm PDT

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu. Pokrenut je sudski proces protiv Stanojevića, koji je baš u tom trenutku odlučio da ode u Ameriku, kako bi usavršio engleski jezik, a Ana Marija je ostala u Srbiji i dalje se nada da će pravda stići nasilnika.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Dobro Jutro - Jovana & Srđan
Mina Lazarević

Glumicu Minu Lazarević pretukao je suprug Goran Stanić. On je u besu tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading