NOVI HIT: Pogledajte spot "Lapsus band-a" koji je kasnio zbog Opačićevih koncerata

Autor:

Zabava

12.04.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spot za "Foliraš", novi hit "Lapsus band-a" posle dugog iščekivanja konačno je pred publikom a razlog zbog kašnjenja su velike obaveze koje ovih dana ima autor pesme Bane Opačić.

Foto: Promo foto
Lapsus bend

Opačić, koji svakodnevno ima probe za svoj prvi veliki koncert u Centru "Sava“ 11. maja nikako nije uspevao da uskladi termine sa pevačem Emirom Aličkovićem, zbog čega je snimanje nekoliko puta odlagana pa je pesma a sa njom i spot ugledao svetlost dana sa mesec dana zakašnjenja.

Foto: Promo foto
Lapsus bend

- Pošto smo u svemu perfekcionisti i osećamo obavezu da publici pružimo samo najbolje, uvek želimo da sve zvuči savršeno, što je bilo nemoguće bez Banetovog dolaska u studio u kome smo radili. Jeste da je ovoga puta trajalo malo duže, ali jedino što je bitno je da na kraju opravdamo očekivanja onih koji vole našu muziku - rekli su momci iz najpopularnijeg benda u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading