Rasta multitalenat, počeo da režira spotove!

Autor: Republika

Zabava

12.04.2018

17:45

Jedan od najpopularnijih repera današnjice Stefan Đurić Rasta novim albumom "Don regeton" pokazao je da je pravi multitalenat. On je uradio muziku za sve numere sa novog CD-a, a napisao je i teksove za većinu. Pored ovih, do sada poznatih talenata, Rasta je pokazao da se odlično snalazi i u ulozi reditelja.

Promo foto
Rasta

Đurić je uradio vrhunske, visokobudžetne spotove za sve pesme, a ekranizacija numere "Adio amore", koja je izašla danas, rađena je po motivima svetski mega popularne serije "Narkosi". Iako je sve snimano u Srbiji, deluje kao da su kadrovi zabeleženi u dalekoj Kolumbiji.

- Svaki umetnik je ispunjen kada se u potpunosti posveti onome što radim. Mislim da sam sa ovim albumom zaokružio jednu priču i srećan sam što braća i sestre prepoznaju vajb koji im šaljem - rekao je Rasta.

Promo foto
Rasta

Numera "Adio amore" ipak nije rediteljski prvenac ovog repera. Rasta je sa ekipom svoje izdavačke kuće "Balkaton" uradio spot i svom kolegi Stefanu Cvijiću Cviji za numeru "Tajna", koja već sada broji mnogo pregleda na jutjubu.

Cvija nije jedini kolega sa kojim Rasta sarađuje. On je odlučio da se ozbiljno posveti i radu u svojoj produkcijskoj kući koja će okupiti brojne andregraund, ali i mejnstrim zvezde. O kojim tačno izvođačima se radi, za sada Rasta čuva u strogoj tajnosti, ali će njihova imena šokirati javnost.

Komentari (0)

Loading