NAŠA VODITELJKA ZAVRŠILA KOD NEUROPSIHIJATRA, A ONDA SU JOJ PREPISALI HEMIOTERAPIJE: Ispovest Dragane Katić lomi dušu na pola!

Autor:

Zabava

14.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić otvorila dušu o životu!

NAŠA VODITELJKA ZAVRŠILA KOD NEUROPSIHIJATRA, A ONDA SU JOJ PREPISALI HEMIOTERAPIJE: Ispovest Dragane Katić lomi dušu na pola!

Foto: printscreen/blic tv

Decenijama omiljena voditeljka, Dragana Katić, retko deli detalje svog privatnog života sa javnošću. Međutim, nedavno je u emisiji odlučila da otvori dušu i progovori o svojim emotivnim lomovima.

Jedan od najtežih perioda u njenom životu bio je kada se njena majka razbolela i morala da započne hemioterapije. U to vreme, samo je Saša Popović bio upoznat sa ovom situacijom, dok je Dragana isticala da nije imala vremena za terapiju.

Foto: printscreen/youtube.com

Dragana Katić

 

- Tada kreće u stvari jedan onako, kako bih rekla, košmar. Tada sam otišla kod neuropsihijatra, rekla svoju situaciju i da ja nemam vremena za terapiju - kaže voditeljka koja je tokom emisije pomenula i da se veoma zalaže za psihoterapiju, te da smatra da je ona svakom čoveku potrebna.

- To su bile hemioterapije pre podne, po podne sam snimala dva “Grand šoua”. Znao je samo Saša Popović - kaže Dragana Katić koja je uprkos teškoj situaciji uspevala sve.

Foto: printscreen/blic tv

Dragana Katić

 


Dragana je istakla da se veoma zalaže za psihoterapiju i smatra da je ona neophodna svakom čoveku. Pomenula je svoju borbu sa hemioterapijama koje je morala da obavlja ujutru, dok je popodne snimala dva "Grand šoua".

- Mi tada ulazimo u jedan period velikih finansijskih izazova i u jednom trenutku totalne finansijske nemoći. Najteži deo priče je bio da tražim bilo kakvu vrstu pomoći. Odnela sam zlato i prodala ga - rekla je tada Dragana za Blic.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading