TRUDNA RIALDA U MINI BIKINIJU POKAZALA STOMAČIĆ: Pevačica pozirala na jahti, a OVAJ detalj nikome nije promakao.

Autor:

Zabava

10.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović pokazala trudnički stomak u mini bikiniju.

TRUDNA RIALDA U MINI BIKINIJU POKAZALA STOMAČIĆ: Pevačica pozirala na jahti, a OVAJ detalj nikome nije promakao.

Foto: Melina Gvero

Rialda Karahasanović

Pevačica Rialda Karahasanović je nedavno iznenadila javnost objavom vesti o svojoj trudnoći na društvenim mrežama. U petom mesecu trudnoće, odlučila je da se povuče iz medijskog života kako bi se posvetila pripremi za novu ulogu - ulogu majke.

Na društvenoj mreži Instagram, Rialda je podelila romantične fotografije sa svojim partnerom, ističući kako je vreme da se malo povuče iz javnosti i pripremi za nove uloge i dešavanja. Uz to, pevačica je pokazala i trudnički stomak, te sa svojim pratiocima podelila kako izgleda u blagoslovenom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 


Odluka Rialde Karahasanović da se povuče iz javnosti u petom mesecu trudnoće izazvala je pažnju medija i javnosti. Nakon učešća u rijaliti šou-programu "Zadruga", pevačica je odlučila da se fokusira na porodicu i pripremu za dolazak bebe.

Objava o trudnoći izazvala je lavinu pozitivnih komentara i čestitki na društvenim mrežama. Pratioci su izrazili oduševljenje i podršku pevačici u novoj životnoj fazi, što je Rialda srdačno zahvalila u svojim objavama.

 

 

 

Fotografije trudničkog stomaka privukle su posebnu pažnju javnosti, koja je sa oduševljenjem pratila Rialdinu trudnoću putem društvenih mreža. Pevačica je svojom iskrenošću oduševila mnoge, ističući važnost porodičnih vrednosti i pripreme za dolazak deteta.

Rialda je istakla da se raduje novoj ulozi majke i da želi da se posveti pripremi za dolazak bebe. Ova vest je razveselila njene pratioce, koji su iskazali veliku podršku i želju da prate njen novi životni put.

Rialda Karahasanović je svojom objavom o trudnoći izazvala veliku pažnju javnosti i pokazala svoju odlučnost da se posveti porodici. Njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju vesti o dolasku bebe i prate je u ovoj važnoj životnoj fazi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading