DETALJI IZ KARLEUŠINE VILE NAKON DRAME S TOŠIĆEM: Isplivalo sve na videlo, čula se OGROMNA BUKA, ćerke bile pored Jelene u OVOM trenutku!

Autor:

Zabava

10.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkrila šta se dešava u domu Jelene Karleuše, nakon dramatične situacije s Duškom Tošićem.

DETALJI IZ KARLEUŠINE VILE NAKON DRAME S TOŠIĆEM: Isplivalo sve na videlo, čula se OGROMNA BUKA, ćerke bile pored Jelene u OVOM trenutku!

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavisic, Foto Nemanja Pančić

Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno je prijavila supruga Duška Tošića policiji zbog navodnog nasilja, a u popodnevnim časovima ispred njihove vile na Dedinju ekipa Republike uslikala je parkiran kombi za selidbe.

Nakon ovoga portal Republika posetio je ponovo Dedinje, te smo se uputili u Karleušin komšiluk da bismo saznali šta se zapravo dešava u danima koji su usledili nakon dramatične situacije. Naime, komšinica koju smo zatekli ispred Karleušine vile otkrila nam je kako se pevačica ponaša sve vreme, kao i šta se dešavalo u stanu. 

- Ja ne dam nikome da mi dira moju komšinicu, ona je stvarno ovde obožavana, uvek je prijatna, ne znam šta se to dešavalo, koliko sam primetila, a svakodnevno sam ovde, ona je nekada raspoložena, a nekada ne, što je i logično s obzirom na to šta joj se dešava sve. Ja iz njene kuće stalno čujem buku, muziku, neka pozitivna atmosfera, sa ćerkama uživa, igra se kad god ima slobodnog vremena, mnogo puta sam ih sretala u šetnji, pa se ispričamo - ispričala je komšinica za naš portal. 

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavisic

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

O Dušku Tošiću, s druge strane, nije želela da komentariše, a objasnila je i zbog čega:

- Iskreno, to ne bih ni komentarisala, to je njihova stvar, ja sam uvek na strani žena, ona je majka njegove dece i treba muški da podnese jer, znate kako, svaki muškarac, kada izgubi uspešnu, moćnu ženu, uvek bude problema jer treba prihvatiti da si je izgubio, a to ne može svaki muškarac podneti. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, pixabay.com

Jelena Karleuša

 

Podsetimo, Jelena Karleuša se na dan dramatične situacije u vili oglasila na društvenoj mreži Instagram:

- U cilju smirivanja prašine koja se digla oko mojih bračnih prilika, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovome obaveštena. Idemo dalje i biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je pevačica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading