ŽIKA JAKŠIĆ ŠOKIRAO TANJU SAVIĆ! Evo šta joj je tada rekao pred svima! Ona htela DA PROPADNE U ZEMLJU! (FOTO

Autor:

Zabava

10.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majke mi, kada bih se ženio ponovo, samo bih tebe oženio. Ti radiš svoj posao, ja radim svoj posao, ne moramo ni da se viđamo. Nema veze - našalio se Žika Jakšić na svoj i na Tanjin račun.

ŽIKA JAKŠIĆ ŠOKIRAO TANJU SAVIĆ! Evo šta joj je tada rekao pred svima! Ona htela DA PROPADNE U ZEMLJU! (FOTO

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić

Pevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisji "Nikad nije kasno", pa joj je Žika Jakšić rekao da bi je oženio, zbog čega je ona pocrvenela! Niame, oni se znaju još otkad se ona takmičila u "Zvezdama Granda", pa imaju maltene prijateljski odnos. 

Vidi Tanjicu, bravo za nju. Kako si lepa, majke mi. Lepše izgledaš sad nego pre deset godina. Majke mi, kada bih se ženio ponovo, samo bih tebe oženio. Ti radiš svoj posao, ja radim svoj posao, ne moramo ni da se viđamo. Nema veze - našalio se Žika Jakšić na svoj i na Tanjin račun.

Foto: ATA Images

Tanja Savić

 

- A kako posle da se razvedeš? -  dobacio je jedan od takmičara kroz smeh.

- Nemam ja šta od Tanje da se razvodim, ma, ne moramo ni da se viđamo - odgovorio je Žika, a Tanja nije ostala imuna i priznala je da joj je Jakšić jedan od ljudi sa estrade koji joj je veoma drag.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tanja Savić

 

- Znam da se Žika šali. Mi se znamo toliko godina i on želi da kaže da sam postala žena - poručila je Tanja Savić.

Inače, Tanja Savić otkrila je da se na dan kada je izašao njen album posvađala sa 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Bešićem Mukijem, koji je po zanimanju pilot.

Foto: ATA Images

Žika Jakšić

 

Muki i ja smo se posvađali kad je moj album izašao. Taj dan nismo pričali. Neke gluposti su bile u pitanju. Ja sam mnogo emotivna, mene to na primer nervira, na meni se sve to vidi. Otišla sam na nastup nervozna i bolesna, zakasnila sam sat vremena jer sam morala sa njim da pričam, da izgladimo naš odnos. Častila sam sve goste pićem. Kad je trebalo da platim taj ceh bio je mnogo veliki, ali dobro, morala sam da se iskupim. Rekla sam im da naruče šta hoće, to me je koštalo 5.000 evra - rekla je za pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading