KOMBI ZA SELIDBE PARKIRAN ISPRED KARLEUŠINE VILE: Jelena pokušala da sakrije šta se IZA ČETIRI ZIDA dešava posle incidenta sa Duškom (FOTO)

Autor: Republika/M. G. - M. K. V.

Zabava

09.06.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Republike zatekla se ispred porodičnog doma pevačice i fudbalera!

KOMBI ZA SELIDBE PARKIRAN ISPRED KARLEUŠINE VILE: Jelena pokušala da sakrije šta se IZA ČETIRI ZIDA dešava posle incidenta sa Duškom (FOTO)

Foto: ATA Images, Republika.rs

Pop zvezda Jelena Karleuša juče je prijavila supruga Duška Tošića policiji zbog nasilja, a u popodnevnim časovima ispred njihove vile na Dedinju ekipa Republike uslikala je parkiran kombi za selidbe.

Naime, dostavljači su izneli novi dušek za bračni krevet, a šta se posle incidenta dešavalo između četiri zida Karleuša nije želela javno da podeli već je pokušala da stiša sve svojom objavom na Instagramu.

- U cilju smirivanja prašine koja se digla oko mojih bračnih prilika, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kome se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovome obaveštena. Idemo dalje i biće bolje. Mora. Hvala svima - poručila je pevačica.

Inače, Karleuša i Tošić se još uvek nisu preselili u novu luksuznu kuću koju su kupili od Dragana Stojkovića Piksija, jer nisu u potpunosti završeni radovi koje su preduzeli kako bi je sredili po svom ukusu.

- Iako su Duško i Jelena kupili novu vilu, čiju je luksuznu unutrašnjost pevačica jednom prilikom i pokazala putem svog Instagrama, ona se već izvesno vreme adaptira, pa Jelena sa decom i dalje stanuje na staroj lokaciji u životnom prostoru koji deli sa Duškom Tošićem - priča izvor Republike.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika TV, Tanjug/Miloš Milivojević

Duško Tošić dobio zabranu prilaska, JK odustala od krivičnog gonjenja

Podsećamo, Jelena je i ovog puta, kao pre par godina kada je na Božić prijavila supruga za porodično nasilje, ponovo odustala od krivičnog gonjenja. 

Kako saznajemo, fudbaleru je nakon saslušanja izrečena hitna mera zabrane prilaska pevačici, dok su i ona i njen prijatelj odlučili da ne gone Duška za navodni napad na njih dvoje. 

- Jelena Karleuša ne ide u Tužilaštvo da daje izjavu, neće ga goniti za napad, kao ni njen prijatelj. Njemu se izriče hitna mera zabrane prilaska u narednom periodu... Ona ga neće goniti, kao ni prijatelj - otkrio je izvor za Republiku.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to jeRepublika.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nebojša

09.06.2024 19:23

Komšije, ako se seli iz Beograda svi kod mene na žurku! 😄😄😄

Max

09.06.2024 19:26

Ljudi moji ona i od života pravi rijaliti,u svakom pogledu osoba za izbegavanje,video je u nekoliko navrata,bahata,bezobrazna i nevaspitana .....