(VIDEO) NATAŠA BEKVALAC SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA LUKOM!

Autor:

Zabava

10.04.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom izdanju emisije "Paparazzo Lov" u sredu 11. aprila u 21 čas, gledaoce očekuju novi snimci poznatih.

RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac je nedavno na svet donela drugo dete, ćerku Katju, koju je dobila sa suprugom Lukom Lazukićem. Do sada ovaj bračni par gledaoci nisu imali priliku da vide često pred kamerama, a kamera emisije "Paparazzo Lov" zabeležila je njihove vrele poljupce, a potom i žučnu svađu.

Takođe, u ovonedeljnoj emiisji publika će videti šokantne Natašine snimke bez šminke, ali i ekskluzivne snimke novosadske Barbike sa bebom.

Kad god je u Beogradu, Severina je smeštena u kući svog svekra Dragana Kojića Kebe na Bžanijskoj Kosi, pa je tako bilo i ovog puta. Severina je boravila u prestonici, a gledaoci "Paparazzo Lova" videće kako se Keba ophodi prema snaji dok je gost u njegovom domu.

Međutim, kasnije je kamera ove emisije zabeležila trenutak kada Severina šeta Beogradom zagrljena sa nepoznatim muškarcem.

Gledaoci će imati priliku da vide i namernu nesavesnu vožnju Milutina Mrkonjića kojom je ugrozio ne samo svoj život, već i život partnerke Ane Bekute, ali i ostalih učesnika u saobraćaju.

Ne propustite još jedno izdanje emisije "Paparazzo Lov" u sredu 11. aprila u 21 čas samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading