Severinu PRIVODE u sud na saslušanje!

Autor:

Zabava

10.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kebinoj snajki Severini Kojić preti hapšenje zbog izbegavanja suda. Naime, kako saznaje Srpski telegraf, hrvatska pevačica uporno izbegava ročišta sa ocem svog deteta Milanom Popovićem, a zbog dva poslednja u nizu na kojima se nije pojavila, naređeno je da treći put bude privedena pred lice pravde kako bi je saslušali.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tužio je za javno sramoćenje... Milan i Severina

- Severina je izbegla dva zakazana ročišta u kaznenom sudu u Zagrebu, gde se protiv nje vodi spor za klevetu i javno sramoćenje biznismena Milana Popovića u televizijskom nastupu na RTL televiziji prošle godine. Sudija je pripretio njenim privođenjem, tako da se Kojićeva pojavila na trećem ročištu, ali je i na sledeće pozvana pod pretnjom privođenja - otkriva izvor blizak hrvatskom sudstvu i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Obmanula sud i u Zagrebu, ali i u Beogradu... Severina Kojić

- Ovo nije prvi put da se pevačica nemarno ponaša prema sudu. Ona ne poštuje sud ni u Hrvatskoj ni u Srbiji tako što izbegava ročišta u obe države. Tako je nedavno obmanula pravosuđe da je sprečena da dođe u Beograd zbog suđenja u Zagrebu, a u Zagreb zbog suđenja u Beogradu, dok se ni na jednom ni na drugom nije pojavila.

Kojićeva izbegla dva zakazana ročišta u kaznenom sudu u Zagrebu, zbog čega je sudija zahtevao da je na sledeće dovede policija

Pevačicu su u laži uhvatili i paparaci koji su je 1. februara uslikali ispred njene zgrade u Zagrebu iako je ona objavila na Instagramu da nije tu. Tog četvrtka trebalo je da se pojavi na sudu u Zagrebu zbog zakazanog suđenja sa Milanom Popovićem, ali je tražila odlaganje procesa uz obrazloženje da je na službenom putu. Međutim, paparaco ju je istog dana kada je ona u popodnevnim časovima na društvenoj mreži objavila da je krenula na put slikao ispred njenog doma. Dok je ona kačila sliku na kojoj tobože u tom trenutku pozira na ulazu u avion, čime je želela da pokaže kako zapravo odlazi negde, zapravo je u tom momentu bila u stanu. Očito je ceo dan provela u stanu u elitnom naselju u Zagrebu u društvu supruga Igora Kojića o čemu svedoče i fotografije koje su nastale ispred njene zgrade. Mediji su objavili da je nešto posle 16 časova Severina izašla iz zgrade, našminkana i stilizovana kao da je krenula na neku večeru. U ruci je nosila kesu punu smeća koju je usput bacila. Za njom je izašao Mali Keba, koji je nosio veliku kutiju na kojoj je bio natpis "uručiti subotom".

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Uhvaćena u laži... Severina i Igor

 

Ovim povodom kontaktirali smo sa PR pevačice Tomislavom Petrovićem.

- Popović je podigao toliko tužbi protiv Severine da više ni ne znam o kojem sporu se radi, pa to ne mogu ni komentarisati - kratko je poručio Severinin menadžer.

S druge strane, Milan Popović do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading