PORODILA SE ZGODNA MANEKENKA! Našem fudbaleru rodila NASLEDNIKA, isplivala prva fotka iz BOLNICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.05.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Švonja i Filip Đorđević postali su roditelji zdravog dečaka!

PORODILA SE ZGODNA MANEKENKA! Našem fudbaleru rodila NASLEDNIKA, isplivala prva fotka iz BOLNICE! (FOTO)

Foto: Instagram/callmelolita

Jovana Đorđević

Manekenka Jovana Švonja, supruga poznatog fudbalera Filipa Đorđevića, donela je na svet zdravog dečaka. Porodila se u Italiji, gde par živi, i tim povodom je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojom bebom, uz srdačnu poruku dobrodošlice. Ovaj emotivni trenutak obradovao je brojne pratioce ove mlade porodice. Jovana i Filip su već imali dvoje dece.

- Dobrodošao, mališa - napisala je Jovana i dodala emotikon plavog srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Jovane Švonje

Ljubavna priča Jovane i Filipa Đorđevića

Jovana i Filip su započeli svoju romansu u aprilu 2014. godine, a samo tri meseca kasnije su se verili. Njihova ljubavna priča brzo je napredovala, te su već 10. novembra iste godine zakoračili u brak. Ova brza odluka nije sprečila par da izgradi čvrstu i srećnu vezu, koja je sada krunisana rođenjem još jednog deteta.

Život u Italiji

Jovana i Filip Đorđević žive u Italiji gde Filip igra fudbal za jedan od renomiranih italijanskih klubova. Njihov život u inostranstvu pruža im priliku da se upoznaju sa novim kulturama, običajima i da uživaju u blagodetima mediteranskog načina života. Ovaj par je često isticao kako im se sviđa život u Italiji i kako su veoma zadovoljni što imaju priliku da odgajaju svoje dete u tako lepoj zemlji.

Jovana je na društvenim mrežama izrazila svoju zahvalnost i radost povodom dolaska njihovog sina na svet. Mnogi pratioci su joj uputili čestitke i lepe želje, pokazujući podršku i ljubav prema ovoj mladoj porodici. Filip se takođe oglasio na društvenim mrežama, deleći sa svojim pratiocima srećne vesti i izražavajući svoju zahvalnost na podršci koju su dobili.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana i Filip

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading