MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O DRUGOM DETETU: Ovo je dugo krila od javnosti, publika će zanemeti od šoka!

Autor:

Zabava

22.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je priznala da li je spremna za drugo dete.

MARIJA ŠERIFOVIĆ PROGOVORILA O DRUGOM DETETU: Ovo je dugo krila od javnosti, publika će zanemeti od šoka!

Foto: Vladimir Lukić

Pevačica Marija Šerifović se intenzivno priprema za nadolazeći "vokalni obračun" sa kolegom Reljom Popovićem. Njihov zajednički nastup za mesec dana obećava da će biti pravi spektakl, jer će izvoditi jedan drugom pesme na svoj način, pružajući publici priliku da čuje poznate numere u potpuno novom ruhu.

Marija je istakla da se odlično snalazi kao majka, ističući da je majčinstvo donelo potpuno novu dimenziju ljubavi i emocija u njen život. Takođe, priznala je da je postala dosta emotivnija kada je u društvu svog sina. Pored toga, Marija je otkrila da se zajedno sa svojom majkom Vericom često nalazi u situaciji "borbe" oko toga ko će više vremena posvetiti njenom sinu, te je iskazala želju da sinu pruži iskustva koja je sama kao dete bila uskraćena.

- Odlično se snalazim kao majka. Majčinstvo je jedna potpuno nova dimenzija života i ljubavi, najlepše bajke i kontraemocija koje se smenjuju iz miuta u minut. Da ne živimo u ovako ludom vremenu i društvu, ja bih ga snimala i pokazivala svaki dan, on se smeje svaki dan po ceo dan - rekla je ona, pa priznala da je dosta emotivnija kada je pored svog naslednika.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 

Pevačica je rekla da sa svojom majkom često dolazi u situaciju da se "bori" koja će više vremena da posveti Marijinom sinu.

- Verica i ja dolazimo u situaciju da se "otimamo" oko deteta. Koristim javni apel da kažem da Verica treba da bude baba. Kažu da se unuče voli više od deteta, ali ja to ne znam - rekla je ona, pa otkrila šta je ono što bi volela da prijušti svom sinu, a što ona u detinjstvu nije imala:

- To je ozbiljno pitanje, to je ono čega sam je bila uskraćena. Ja se na primer ne sećam porodičnih letovanja i zimovanja, kada sam bila mala moja majka je pevala po tri meseca u drugim gradovima, tada su se sklapali takvi ugovori sa hotelima, a mene je odgajala baka Darinka. Hvala Bogu, to sada nije tako. Ja i kada imam koncert, gledam da krenem u najdaljem minutu kako bih što više bila sa njim - rekla je ona za Informer i otkrila da neće imati više dece:

- Za sada ne razmišljam o tome. Imam 40 godina i želim da svo svoje slobodno vreme provedem uz njega koliko imam, niko ne zna šta nosi noć, šta nosi dan. Kad budem imala 60 on će imati 20. I sa 20 će biti nesposoban, sva ova novonastala deca su nesposobna za život. Tako da, mislim da će sva moja ljubav ići prema njemu, trudeći se da ne budem opsesivno - kompulsivna majka, već da mu dozvolim da iole bude bio stamen da stamen da stane na svoje nogice da ja budem pozadi i da mu budem poleđina i podrška. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading