HIT SNIMAK VOJINA ĆETKOVIĆA: Ovo će vas nasmejati do suza, oduševio svoje pratioce!

Autor:

Zabava

20.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac nasmejao svoje brojne fanove na društvenim mrežama!

HIT SNIMAK VOJINA ĆETKOVIĆA: Ovo će vas nasmejati do suza, oduševio svoje pratioce!

Foto: printscreen/UNA TV

Glumac Vojin Ćetković postao je aktivan na društvenim mrežama, te sa svojim pratiocima neretko deli fotografije i video snimke iz privatnog života. Nedavno je oduševio mnoge novim snimkom iz automobila gde je bio u društvu svog psa.

Na snimku se vidi kako Vojin razgovara sa svojim ljubimcem dok vozi, postavljajući mu pitanja o naplatnoj rampi i tražeći od njega da li ima sitno za plaćanje. Ova neodoljiva interakcija između glumca i psa nasmejala je mnoge pratioce, pokazujući Vojinovu nežnu stranu i bliskost sa svojim ljubimcem.

Republika

Foto: instagram.com

Vojin Ćetković pozira sa svojim kućnim ljubimcem

- Gde je naplatna rampa? Imaš sitno? Kaži mi! Jel imaš sitno da platimo? Nemaš sitno, nema. Hoćeš ti da platiš ili ja? Reci mi molim te, ha? - zasipao je pitanjima Ćetković, dok je pas sve vreme gledao.

Inače, Vojin je više puta delio sa svojim pratiocima fotografije sa njihovim psom, otkrivajući da se ne odvaja od svog četvoronožnog prijatelja i uživa u njegovom društvu. Ova nežna veza između glumca i psa sigurno je osvojila mnoga srca na društvenim mrežama.

Inače, javnost je imala priliku da sazna više o porodičnoj povezanosti kada je supruga Vojina Ćetkovića, popularna glumica Sloboda Mićalović, podelila fotografiju sa Bojanom na svom Instagram profilu. Uz tu fotografiju, Sloboda je istakla Bojana kao svog "najboljeg devera", otkrivajući tako intimni deo porodičnog života ovog poznatog glumačkog para.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading