NAŠA VODITELJKA KUPUJE GROBNO MESTO U 36. GODINI: Bivši muž se PREKRSTIO kad je čuo, svi bruje o njegovoj HIT REAKCIJI!

Autor:

Zabava

19.05.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika prašina se digla zbog izjave Dajane Paunović!

NAŠA VODITELJKA KUPUJE GROBNO MESTO U 36. GODINI: Bivši muž se PREKRSTIO kad je čuo, svi bruje o njegovoj HIT REAKCIJI!

Foto: Promo/Fondacija Dajana Paunović, shutterstock

Osnivačica Fondacije za rodnu ravnopravnost, članica Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda i osnivačica poličitičkog udruženja "Inicijativa 21", te nekadašnja voditeljka i pevačica, Dajana Paunović, nedavno je zabezeknula javnost priznanjem da razmatra kupovinu grobnog mesta. 

- Nedavno sam počela da razmišljam o kupovini grobnog mesta i da se raspitujem koliko košta. Familiji sam saopštila da želim da budem sahranjena na Topčideru. Tamo sam odrasla, tamo je šuma, lepa je priroda. Onda sam shvatila da je velika gužva, a to mi stvara anksioznost - ispričala je Dajana Paunović u emisiji "Ako progovorim", kod Goce Tržan, a onda ipak promenila odluku:

Republika

Foto: Fondacija Dajana Paunović

Dajana Paunović kupuje grobno mesto

Onda sam promenila odluku. Rekla sam sinu: "Moramo da se uselimo u kuću koja ima veliko dvorište. Hoću da budem sama, to mi je vrlo važno".

Paunovićeva je čak pozvala svog bivšeg supruga, Žiku Jakšića, da proveri koliko je platio svoje grobno mesto, na šta joj je on odgovorio na šaljiv način.

Da li si ti normalna, o čemu razmišljaš u tim godinama? Mislio sam da ćeš ti u Aleju! - rekao je Jakšić, koji je sve okrenuo na šalu.

Republika

Foto: ATA Images

Dajana Paunović je bila u braku sa Žikom Jakšićem

Dajana je objasnila da je život nepredvidiv i da je važno razmišljati o svim mogućnostima. Izrazila je želju da ne ostavi teret svojim najbližima i istakla važnost rešavanja ovakvih pitanja unapred.

Život je takav, nepredvidiv. Treba misliti o svemu. Ne želim nikome da ostavljam teret. Može sutra da me ne bude. Hoću da to bude rešeno - zaključila je članica Saveta za rodnu ravnopravnost Grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading