ANA NIKOLIĆ MU NIJE JEDINA PEVAČICA: Ova njena koleginica je Raleta OŠIŠALA na spavanju, a sa drugom zbog novog dečka MORA NA SUD (FOTO)

Autor:

Zabava

19.05.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju ko je Goran Ratković sa kojim je Paraćinka u vezi, iza njega su brojne afere i skandali.

ANA NIKOLIĆ MU NIJE JEDINA PEVAČICA: Ova njena koleginica je Raleta OŠIŠALA na spavanju, a sa drugom zbog novog dečka MORA NA SUD (FOTO)

Foto: Printscreen TV GRAND, youtube.com/RTV Pink Official

Otkako je u domaćoj javnosti odjeknula vest o vezi poznate pevačice Ane Nikolić i kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, mnogi žele da saznaju što više o njenom dečku.

Pošto je i sama Ana, nakon brojnih spekulacija, konačno potvrdila glasine svojim komentarom na društvenim mrežama da je u vezi sa saradnikom, pokrenula je još veće interesovanje za njenog novog partnera.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić potvrdila da je u vezi s kompozitorom

- Baš sam pošla da sredim stan, ali to je nemoguće. Tara plus Rale, plus moje stvari i ja. Onda sam logično odlučila da se ne nerviram i kupim sebi nešto. Uvek može gore - napisala je Ana stavljajući tačku na nagađanja i potvrdivši vezu sa Raletom.

 

Ko je Goran Ratković Rale?



Inače, Goran Ratković, poznatiji kao Rale, započeo je svoju karijeru kao vođa hevi metal grupe "Metro", da bi danas postao priznat kompozitor, aranžer i producent brojnih ličnosti sa domaće estrade.

Rođen je u Pojatu, gde je odrastao, a srednju elektrotehničku školu završio je u Paraćinu.

Interesantno je da je nakon odsluženja vojnog roka radio u fabrici za proizvodnju guma, ali je nakon samo 36 dana napustio posao zbog neslaganja sa uslovima rada.



Raletove afere i romanse

Nikolićava nije prva pevačica sa kojom je kompozitor stupio u ljubavni odnos. Naime, Raletov život obeležile su brojne afere i romanse sa poznatim damama sa domaće estrade, a on je ostao upamćen po tome da nikada nije demantovao niti potvrdio bilo kakve odnose sa njima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Olja Bajrami zabavljala se sa Raletom pre Ane

Jedna od zapaženih veza bila je sa pevačicom Oljom Bajrami, koja je čak tužila Anu Nikolić zbog navodnog incidenta ispred Raleovog studija.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/https://www.youtube.com/@RTVPinkOfficial

Ana Nikolić zbog Olje Bajrami napravila skandal ispred Raletovog studija

Pre Ane, Rale je bio u vezi i sa pevačicom Indirom Radić, a njihova veza je bila praćena raskidima i pomirenjima.

Interesantno je da su mediji pisali o neobičnom incidentu kada je navodno Indira ošišala Raleta dok je spavao, kao svojevrsnu osvetu nakon jedne od žestokih svađa.

Republika

Foto: ATA Images

Indira Radić imala je burnu vezu s Raletom


Ova veza između Ane Nikolić i Gorana Ratkovića Ralea izazvala je veliku pažnju javnosti, a očekuje se da će njihov odnos i dalje biti predmet interesovanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading