DOKTORI ODMAH MORALI DA INTERVENIŠU! Evo kako je Saša Popović posle hitne hospitalizacije! Oglasio se "GRAND" (FOTO)

Autor:

Zabava

15.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša se oseća dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi - glasi zvanično saopštenje "Granda".

DOKTORI ODMAH MORALI DA INTERVENIŠU! Evo kako je Saša Popović posle hitne hospitalizacije! Oglasio se "GRAND" (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jedan od čelnika "Granda" Saša Popović primljen je nedavno na odeljenje ortopedije u bolnici na Banjici, a kako se spekulisalo do skoro šta mu se desilo, sada se posle njegove supruge Suzane Jovanović, oglasila i produkcija pomenute kuće sa zvaničnim saopštenjem. 

Oni su naveli da se Saša povredio na stepeniku, da mu je na nogu stavljena longeta i da se sada oporavlja i miruje kod kuće. 

Saša Popović doživeo je nezgodu, kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu za ortopediju "Banjica" i stavljena mu je longeta. 

Foto: shutterstock, ATA Images, Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Saša Popović

 

Saša je inače nedavno je pričao o tome koliko mu znači fizička aktivnost i koliko vremena izdvaja na to da ostane u dobroj formi.

- Trudim se da sam uvek u dobroj formi, tako da je fizička aktivnost kod mene nešto što se podrazumeva. Moramo i zdravo da se hranimo da bismo bili dobro, tako da nije sve u tome da samo idete na traku za trčanje. Vodim računa naravno koliko mogu i koliko mi to obaveze dozvole. Isto rade i drugi u mojoj porodici, tako da smo motivatori jedni drugima za te stvari - objasnio je Saša. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

Inače, nedavno je i Suzana bila u žiži javnosti zbog priče o tome kako je iznenadila Sašu kada mu je svojevremeno saopštila da je u drugom stanju.

Otišli smo na more u Italiju u Linjano i sa nama su bili prijatelji na plaži i kupili su grožđe, koje ja inače obožavam. Krećem da jedem i meni muka, nije mi jasno zašto kada ja to obožavam, mislila sam želudac početak čira garantovano. Kada smo se vratili, odem ja kod doktorke da mi pregleda želudac. Kreće pregled i ona kreće da se smeje, meni nije jasno šta se dešava. Ona mi kaže da je tu jedna tačkica koja će da se izrodi u bebca i ja još uvek ne razumem i ona mi kaže da sam trudna. Kada sam došla kući i ispričala Saletu on je skakao sa dvoseda na fotelju, ljubio me, grlio. Od silne želje koliko smo to čekali ,digli ruke i kada se desilo nismo znali šta ćemo od sreće - prisetila se pevačica za Grand. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading