POZNATI SAMI OFARBALI JAJA NA VELIKI PETAK!

Autor:

Zabava

06.04.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi pevači radno provode i veliki petak, ali i Uskrs, a samo neki otkažu sve svoje obaveze i posvete se prazniku. Neke od javnih ličnosti same su ofarbale jaja i pokazale kako oni to rade.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pohvalila se jajima... Viki Miljković

Jedna od prvih koja je ofarbala veliki broj jaja i lepo ih poslagala je i Viki Miljković koja je objavila video svoje trpeze. Šarena jaja koja krase trpezu popularne pevačice, Viki je upotpunila dodatnom dekoracijom.

A osim nje, vredna je bila i voditeljka Adriana Čortan koja se nedavno verila, pa verovatno vežba za bračni život. Voditeljka je sama objavila fotografiju na kojoj se vidi kako ona farba jaja.

RepublikaFoto: instagram.com/adrianacortan
Vredna...Andriana Čortan ofarbala jaja

 

Heeej cao drugari ? #velikipetak #uskrsnjajaja

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on Apr 6, 2018 at 8:17am PDT

Jedna od onih koja je javno farbala jaja i pokazala da zna porces ukrašavanja ovih simbola Uskrsa je i spikerka Nina Radulović. Ona je za emisiju "Preminjera" obojila nekoliko desetina jaja.

RepublikaFoto: youtube.com/EmisijaPremijera
Javno bojila jaja... Nina Radulović

- Veliki petak sada izgleda tako što radim, u "desku" sam Nacionalnog dnevnika televizije "Pink". Ali inače izgleda tako što sam kod kuće i farbam jaja sa Lavom, roditeljima i otkad postoje ove nove boje koje zahtevaju kratkotrajno farbanje, to sve ide brzo - izjavila je Nina. 

RepublikaFoto: youtube.com/EmisijaPremijera
Zasukali rukave... Dajana i Nemanja

A isto su učinile i njene kolege Dajana Paunovići i Nemanja Velikić koji su u prirodi ofarbali jaja, kao i pevački, bračni par Ivana Pavković i Petar Mitić.

RepublikaFoto: youtube.com/EmisijaPremijera
Pomažu jedno drugom... Ivana i Petar Mitić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading