FOTKE ODALE DŽEJLU RAMOVIĆ: Pogledajte sa kim se BAŠKARI u Turskoj! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici društvo pravi prijateljica iz Novog Sada!

FOTKE ODALE DŽEJLU RAMOVIĆ: Pogledajte sa kim se BAŠKARI u Turskoj! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Džejla Ramović trenutno uživa u Turskoj u društvu svoje bliske prijateljice, kik-bokserke Ane Pantić iz Novog Sada. Njih dve se već duže vreme intenzivno druže, a sada su se ponovo otisnule na zajedničko putovanje u Istanbul.

Iako su provele nekoliko dana zajedno u Turskoj, Džejla i Ana nisu objavile zajedničke fotografije na kojima su same. Na društvenim mrežama objavljuju isključivo individualne fotografije, ostavljajući misteriju oko njihovog zajedničkog vremena provedenog na putovanju.

Tokom boravka u Turskoj, Džejla i Ana su uživale u raznim aktivnostima, uključujući i krstarenje Bosforom. Fotografije sa ovog izleta osvanule su na njihovim Instagram storijima, ostavljajući fanove zaintrigirane njihovim avanturama.

Podsećanje radi, Džejla je samo jednom javno govorila o njenom odnosu sa Anom, gde je jasno staviča do znanja da ne želi svoje bliske ljude da izlaže stresu koji nosi medijski svet, jer nisu deo javnosti, iako se druže i provode vreme sa njom. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Džejla Ramović

- Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vrijeme zajedno. Društvo kao i svako drugo! Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam namjeru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost sa njima - poručila je za Alo! Džejla Ramović. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading