Seka Sablić otkrila pravo zanimanje Kebine snajke: Severina je GLUMICA iako je poznatija kao pevačica!

Autor: D. L.

Zabava

05.04.2018

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremešna glumica Seka Sablić u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom" objasnila je da će Severina Kojić za nju uvek biti glumica, a ne pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Seka Sablić

Govoreći o saradnji koju je Sablićeva ostvarila sa Severenom gostujući u njenom spotu za pesmu "Silikoni", glumica je istakla da joj je bila čast zbog toga što su sarađivale u Severininom muzičkom projektu i zbog toga što su zapravo koleginice.

- Prvo, sve je to deo moga posla. Severina je bila deo moga života. Ona je glumica iako je poznatija kao pevačica. Bila mi je velika čast da sarađujem sa njom - izjavila je Seka, koja nije otkrila na koje je to glumačke poduhvate hrvatske pevačice tačno mislila.

Seka: Kojićka je bila deo moga života. Čast mi je bila sarađivati sa njom

Ako se uzmu u obzir sve njene uloge od mjuzikla "Naša bila štorija", koji je doživeo potpuni debakl u Zagrebu, preko mjuzikla "Ti si princeza", iz 2017. godine, za koji je malo ko i čuo, do predstava "Karolina Riječka"i "Glembajevi", biće da je gledaoci, pogotovo muški deo populacije, ipak najviše pamte po njenoj ulozi na jahti.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

Inače, kada je Kojićka objavila spot za pesmu "Silikoni", mnogi su osuli paljbu po Sablićki smatrajući da joj nije bio potreban angažman u Severininom spotu s obzirom na njenu blistavu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading