Željko Vasić: Tek sad započinjem muzički život!

Autor: D. L.

Zabava

05.04.2018

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevač Željko Vasić na sceni je već više od dve decenije, ali ipak priznaje da je tek sad punoletan što se profesionalne karijere tiče. On tvrdi da kvalitetna muzika uspeva bez obzira na sve šund trendove.

 

 

#durmitor time ?

A post shared by Zeljko Vasic (@v.zeca) on Mar 3, 2018 at 12:43pm PST

 

- Zasad sam punoletan što se tiče godina rada i, kao i svaki punoletnik, započinjem tek sad svoj muzički život. Dosad sam učio, tek sad počinjem. I to stvarno mislim. Dobra muzika uvek nađe način da dopre do onih koji su uspeli sebe da sačuvaju od raznih šund trendova i neukusa. Sve je to stvar izbora. Na kraju, ono što je trend ima rok trajanja kao mleko u tetrapaku. Sve to dođe i prođe - kaže pevač.

Ovo proleće je u znaku Vasićeve anplagd turneje

Inače, proleće 2018. je u znaku anplagd turneje Željka Vasića pod nazivom "Da pređemo na ti", tokom koje nastupa u mnogim gradovima širom Srbije. Svoje hitove Željko izvodi sa izuzetnim muzičarima Aleksandrom Sedlarom, Urošem Rankovićem i Goranom Miloševićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading