Evo zašto pevačica ne može da smrša: Milica opet krši dijetu!

Autor: D. L.

Zabava

03.04.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Todorović već nekoliko godina ne uspeva da se reši viška kilograma jer ne prestaje da jede slatkiše! Ona se i u medijima u više navrata požalila da nikako ne može da vrati vitak struk jer ne može da odoli raznim slatkim i slanim grickalicama. Da Todorovićevoj nikako ne polazi za rukom da izbaci nezdravu hranu, govore i fotografije koje je paparaco Srpskog telegrafa uslikao na druženju za medije kod Seke Aleksić.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milica Todorović

Milica se nije odvajala od švedskog stola na kome su bile izložene razne poslastice, pa i ne čudi što neprestano bezuspešno vodi bitku sa viškom kilograma. Ona je na Sekinoj promociji gustirala razne kolače i torte, a prijateljima sa kojima je došla požalila se da nikada neće uspeti da smrša ako nastavi toliko da jede. I bez obzira na to što je na licu mesta bio okupljen veliki broj medija i kolega koji su komentarisali kako treba da prestane da jede, Todorovićevu to nije potresalo, pa se nije odvajala od štanda sa hranom.

Todorovićka se žalila da nikada neće skinuti višak jer ne može bez slatkiša

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milica Todorović

Inače, mlada pevačica se redovno žalila u javnosti da ima problema sa kilažom jer jede nezdravu hranu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading