ŽIVIMO U BESRAMNOM VREMENU: Sloba Radanović žestoko POTKAČIO Daru Bubamaru! (VIDEO)

Autor: G. D. / A. N.

Zabava

18.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač okupio pola estrade na promociji novog albuma!

Večeras je popularni pevač Sloba Radanović zvanično predstavio svoj novi album "Infarkt duše" na promociji u jednom prestoničkom lokalu. On je pred kamerama Republike otrkio detalje svog novog albuma, na kojem je dugo radio, ali i priznao da li je neko od pesama posvetio svojoj suprugi Jeleni Radanović, koja je i večeras bila njegova podrška. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović sa suprugom Jelenom na promociji svog novog albuma

- Pesma treba da me dirne tekstom i melodijom, da u meni izazove emocije da bih je izabrao. Pesmu moram da osetim, ako osetim da mi odgovara ja snimim čak i kad bi kažu da ne bi trebalo da snimam - rekao je Sloba i istakao da se najviše pronašao u pesmi "Vreme besramnih", a onda i otkrio da li je lepšoj polovini posvetio neku pesmu:

- Nisam nijednu pesmu posvetio Jeleni, kad je budem njoj posvetio, ja ću je i napisati - istakao je pevač, a potom se nadovezao na konflikt sa Darom Bubamarom.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

- Nisam je pozvao. Mislim da ne bi bilo smisla stvarno, bilo bi previše. Ali zaista nemam loše mišljenje o njoj. Ko zna zašto je sve tako ispalo, ko zna zašto je ona tako reagovala, zašto je to rekla. Da li je namerno ili slučajno ne znam, ali za nekog s kim sam bio u odličnim odnosima ne mogu da kažem sada ništa loše -  rekao je Radanović i priznao da je delom i zbog situacije sa Darom Bubamarom odlučio da se album ne zove "Infarkt duše" već "Vreme besramnih".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading