SKINUO SE NAŠ POZNATI PEVAČ! Da li je moguće da OVAKO izgleda - sve PUCA od mišića! Evo čime raspolaže (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi gledaju i trljaju oči u neverici!

SKINUO SE NAŠ POZNATI PEVAČ! Da li je moguće da OVAKO izgleda - sve PUCA od mišića! Evo čime raspolaže (FOTO)

Foto: Red tv printscreen

Popularni pevač Stefan Dimitrijević, poznatiji u javnosti i svojim fanovima pod umetničkim imenom Leon, važi za jednog od najzgodnijih izvođača na našoj estradnoj sceni. On je sada ovu laskavu titulu potvrdio i novom fotografijom na društvenoj mreži Instagram, na kojoj se skinuo i pokazao svoje mišićavo telo.

Naime, Leon je pozirao bez majice, a kako redovno trenira i održava svoj fizički izgled, mnogi su mišljenja da pevač nikada bolje nije izgledao. "Poput Apolona", "Au, ubija kako izgleda", "Dobro se napucao", "Svaka čast za izgled", "Oženi me", samo su neki od komentara ispod njegove objave, pretežno od strane nežnijeg pola.

Republika

Foto: instagram.com/leon_music1

Leon pokazao čime raspolaže

Podsećanja radi, poznati pevač Leon je nedavno šokirao javnost objavom na društvenim mrežama da se venčao sa svojom izabranicom, koju do sada nije predstavljao javnosti. Iznenadni potez pevača izazvao je veliku pažnju i interesovanje javnosti, koja je odmah počela da nagađa o identitetu misteriozne mlade. Međutim, kako se ispostavilo, pevač se samo poslužio dobro osmišljenim marketinškim trikom zbog izbacivanja nove pesme.

- Nisam se oženio, to je bio spot. Neki delovi iz spota su kačeni na TikTok i krenuli su svi da mi čestitaju, ja sam bio ironičan, zahvaljivao sam se svakom ko mi je čestitao i na kraju je to izašlo u novinama. Ovim putem da kažem da se nisam oženio, to je bio samo marketinški trik - priznao je Leon nedavno tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: Red tv printscreen

Leon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Darko

24.04.2024 16:45

Mali je predobar, duckao bih mu sve po spisku, jedino je šteta što je teški mentol.