Darkova Ana u provodu s NOVIM DEČKOM!

Autor:

Zabava

02.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i pevačica Ana Sević viđena je u noćnom provodu sa beogradskim biznismenom Danijelom N., zbog kog se navodno i razišla sa suprugom Darkom Lazićem. Uprkos tome što su se posle zvaničnog saopštenja o razvodu braka pojavili zajedno u javnosti i što je direktor "Granda" Saša Popović u svojoj emisiji pokušavao na sve načine da ih pomiri pred kamerama, Ana i Darko očito žive svoje živote odvojeno.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Ništa od pomirenja, Ana lumpovala sa dečkom... Lazić i Sevićka sa ćerkom

Sevićka je više puta viđena u društvu svog momka, s kojim se provodila do ranih jutarnjih časova, kao i proteklog vikenda, kada su se u jednom restoranu našli zajedno sa vlasnikom "Knez petrola" Srđanom Kneževićem povodom njegovog rođendan.

Sevićka i dalje uživa s momkom kome je navodno Lazić naručio batine

- Ana i Danijel u vezi su nekoliko meseci, upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Od početka se dobro slažu, vreme je učinilo svoje, postali su jako bliski i sve slobodno vreme provode zajedno - kaže naš izvor blizak ovom paru koji je nedavno i "Paparaco lov" uhvatio zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Svi su mislili da je palo pomirenje... Darko i Ana

Inače, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio kada je Anin navodni ljubavnik sredinom januara pretučen nakon što su mu maskirani napadači napravili sačekušu ispred njegove zgrade. Tada je Danijelu ukraden i skupoceni sat roleks, a napadači su mu nakon batinanja poručili da ubuduće pazi sa čijom ženom spava, zbog čega je biznismen posumnjao na supruga Ane Sević. U strahu za svoj život prijavio je Lazića policiji. Sumnja da je batinanje naručio Darko kasnije je potvrđena iz izvora bliskih istrazi, kao i da mu je u tome pomogao jedan policijski general, o čemu je naš list takođe ekskluzivno pisao.

Međutim, istraga o ovom slučaju i dalje je u toku, a napadači se još nisu našli iza rešetaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading