UŽIVO NA PINKU PEVAČICA PROGOVORILA O SVOM BRAKU: Iznela ISTINU o odnosu sa suprugom, svi su zanemeli zbog OVIH reči!

Autor:

Zabava

07.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena i Žika iz grupe ,,Zana" otkrili istinu o njihovom braku!

UŽIVO NA PINKU PEVAČICA PROGOVORILA O SVOM BRAKU: Iznela ISTINU o odnosu sa suprugom, svi su zanemeli zbog OVIH reči!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jelena i Žika iz grupe ''Zana'' već nekoliko decenija su u skladnom braku, a za emisijiju ''Premijera Vikenda specijal'' otkrili su tajne dugovečnosti njihove zajednice, pa se osvrnuli i na sve češće krahove brakova na našoj estradi, te da li je potrebno deliti sa sve informacije u javnosti.

Prethodnih nedelja region su potresle vesti da se pevačica Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode nakon više od dve decenije uspešnog braka. I taman kad su ljudi verovali da su oni baš taj skladan brak, došlo je do pucanja, te su se Jelena i Žika odlučili da podele tajnu njihovog uspešnog odnosa. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jelena i Žika Zana

 

- Nas dvoje živimo kao dva normalna čoveka. Nemamo nikakve trzavice. Mi smo naučili da se nosimo sa svime što nosi život. To nikad ne bude nešto strašno, mi i kad se svađamo svađamo se u pozitivnom smeru. Vrata su nam uvek otljučana pa komšije i znaju šta se sve kod nas dešava, rekla je Jelena.

- Svi imaju uspone i padove... a ovo to se sada dešava je sastavni deo toga...Ne postoji javna ličnost koja može i treba da sakrije sve, nije ni moguće. Naš dugoročan brak baš zbog toga i traje, dodao je Žika, pa progovorio i o unucima i kako provodi vreme sa njima:

- Stalno sam ja sa njima. Mi stalno imamo naše akcije... Preslatka su deca. Moj unuk ne navija za Partizan kao ja, navija za Zvezdu kao svoj otac i drugi deda, on je tvrdokoran po tom pitanju, zaključio je Žika.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading