NA PRIJINOM KONCERTU SE PROLOMILO PITANJE O DRAGANINOM RAZVODU: Pevačica ostala SKAMENJENA od šoka, odmah joj uputila JAKU PORUKU! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

26.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elma Sinanović za Republiku progovorila o razvodu Dragane Mirković od Tonija Bijelića.

 

 

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je večeras spektakl u Vršcu, a tom prilikom ugostila je svoju koleginicu Elmu Sinanović, koja je zajedno sa njom zapevala velike hitove. 

Nakon što je završila svoj deo na koncertu, Elma je pred kamerama Republike podelila prve utiske, kako se osećala dok je pevala pred krcatim Vršcem:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Dobro veče svima, odlično mi je, super je! Prvi put sam došla i otpevala svoje tri pesme, top je! Aleksandra je divna i sa velikim zadovoljstvom sam došla na njen koncert! Ja u principu ne volim da dajem savete, to Aleksandri nije potrebno, ona je jedan pun paket, ima sve za uspeh. Ne trebaju njoj nikakvi saveti! - rekla je Elma, pa dodala:

Foto: Republika TV

Elma Sinanović

 

- Nekad mi bude žao, imam prelepe balade, znam da publika voli, ali vidim da je živo, pa neka gruva. Na mojim nastupima je uvek veselo, ima tih devojaka koje se rasplaču, pa ih zagrlim, moje balade su takve kakve jesu, one su moj zaštitnik zna, ali ja pevam i najveće hitovi, kao i Aleksandrine. 

Elmu smo upitali i za razvod Dragane Mirković od supruga Tonija Bijelića, a ona je ostala šokirana i nije krila da je neprijatno iznenađena:

- Nisam videla! Ne bih da komentarišem, nisam ni videla ni čula, ako je to tačno, žao mi je! Na estradi se svašta priča, ako jeste, onda mi je zaista žao, ali... Ali... 

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković - stajalo je u saopštenju za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading