TAMARA ĐURIĆ OTKRIVA DETALJE O BIVŠEM MUŽU U ZATVORU: Ćerki kažem da je otišao da radi

Autor:

Zabava

17.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najatraktivnijih ličnosti na našoj javnoj sceni svakako je Tamara Đurić, a njen život prepun je turbulencija. Ono što je poslednjih godinu i po dana veoma okupira je to što je svom detetu i majka i otac, jer se njen bivši muž Nikola Kačarević nalazi u pritvoru.

TAMARA ĐURIĆ OTKRIVA DETALJE O BIVŠEM MUŽU U ZATVORU: Ćerki kažem da je otišao da radi

Foto: Republika.rs

Koliko joj je teško pala celokupna situacija, Tamara je otvorila dušu u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović, u kojoj je ispričala šta objašnjava ćerki Tamari, gde joj se nalazi otac.

 

 

- Rekla sam joj da tata radi i onda ona kaže:"Pa dosta je radio." I onda joj ja objašnjavam da nije dosta, jer moramo da kupimo još mnogo haljina. Kad je bila malo mlađa, mnogo se plašila nekog crtanog filma, nekog vuka iz crtaća. I onda sam joj ja pričala da je Nikola otišao da ubije vuka i onda ona mene pita gde je, ja kažem da ga juri po šumi. I samo odlažem. Kako meni advokati odlažu, tako i ja njoj. I na kraju kad sam je odvela kod Nikole u posetu, ona pita:"Gde je vuk?" - ispričala je je Tamara i dodala:

- Meni je to mnogo dirljiva tema, osetljiva... Njoj je bila poenta kada će tata da dođe iz šume, a meni samo da se ja uverim, iako sam ja to znala, ali kad ti neko ubaci crv sumnje, pa plasira javno, baci te u neki rebus, vraćaš film da slučajno nije neko kriv...Ulazila sam u detalje, iako sam stopostotno verovala. Kada sam se sama uverila da on to nije uradio, lakše mi je i da pričam o tome.

Pored detalja o bivšem mužu, Tamara je kod Milene Videnović pričala i o nestašlucima iz detinjstva, a svakako najveći bio je taj kada je komšiji zapalila kuću! Đurićka je pokazala i fotografije na osnovu kojih možete da se uverite kakve je lepotica bila i pre nekih estetskih zahvata. Takođe, Tamara je pričala o operaciji vađenja silikona iz grudi, kao i o ostalim zahvatima koje je uradila na sebi. Potkačila je usput i jednu muzičku zvezdu za koju je rekla da je imala seks sa hirurgom koji je operisao, u zamenu za novac. Sve ovo i još mnogo toga možete da pogledate upravo u videu koji je pred vama. Uživajte! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading