ŠOK! TAMARA ĐURIĆ PRIZNALA: ZAPALILA sam komšiji kuću!

Autor:

Zabava

17.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić gostovala je u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović koja se emituje večeras u 20h na Republika.rs i tom prilikom otkrila brojne detalje iz svog života, kao i kada je bila dete i kakve je sve nestašluke pravila.

ŠOK! TAMARA ĐURIĆ PRIZNALA: ZAPALILA sam komšiji kuću!

Foto: Republika

Jedan od njenih najvećih nestašluka koji je sa sigurnošću obeležio detinjstvo ove lepe crnke, bio je taj kada je komšiji zapalila kuću! Tamara je, po njenoj priči, htela "samo malo da se poigra", pa je zapalila seno, a vatra se proširila na komšijin objekat.

- Imala sam pet, šest godina tada... komšija je imao gomilu nekog sena u dvorištu, bukvalno veće od naše kuće. Ja sam mislila da to ne pripada tu i onda mi je sinula ideja, kako bi bilo da izgori sve ovo. A ja čim pomislim nešto, ja to odmah i uradim. Zapalila sam kuću čoveku i seno i sve! Moj otac je to, naravno, platio, a ja se ovom prilikom izvinjavam svom komšiji. Mala sreća u nesreći bila je ta što sam mu pomoćnu kuću zapalila, a ne onu u kojoj žive. Bio je veliki, nezapamćeni požar. Da se razumemo, nisam ja bila devijantna, ja sam samo želela da vidim kako seno gori, ali isto tako nisam bila svesna kakve su posledice svega toga - rekla je Tamara i nastavila: 

- Ja sam bila lepo vaspitano, ali nestašno dete. Što bi rekli-optička varka. Nisam išla u predškolsko, jer nisam želela, sabotirala sam. Bilo mi je lepše u prirodi sa mojim komšijama.

Đurićka se pored ovog velikog, neprijatnog događaja prisetila i drugih, pokazala je fotografije na osnovu kojih možete da se uverite kakve je lepotica bila i pre nekih estetskih zahvata. Takođe, komentarisala je i aktuelna dešavanja iz svog života. Tamara je pričala o operaciji vađenja silikona iz grudi, kao i o ostalim zahvatima koje je uradila na sebi. Takođe, dotakla se i bivšeg muža koji je u pritvoru, pa priznala šta kaže ćerki Tamari, gde joj se nalazi otac i u kakvom je odnosu sada sa njim.

Potkačila je usput i jednu muzičku zvezdu za koju je rekla da je imala seks sa hirurgom koji je operisao, u zamenu za novac. Sve ovo i još mnogo toga čućete večeras u 20h u emisiji "Razotkrivanje" koju vodi dugogodišnja novinarka zabave Milena Videnović. Ova emisija je za veoma kratko vreme postala jako interesantna, jer se gosti kroz uspomene u vidu fotografija sećaju najlepših, ali i najtužnijih detalja iz svog života. Kako su izgledali kao deca, kako u mladosti, kako izgledaju njihovi najbliži članovi porodice, najbolji prijatelji i kako su se oni sami menjali kroz godine, u "Razotkrivanju" otkrivaju po prvi put!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading