AMIDŽIĆ ISPUNJAVA OBEĆANJE: Okupljam Flamingose u Makijevu čast!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić priprema veliki koncert u čast svog prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja, koji je pre dve godine preminuo nakon teške bolesti. Kako je još 2016, neposredno posle Marinkove smrti, obećao u izjavi za Srpski telegraf da će se posle izvesnog vremena posvetiti ovom projektu, voditelj je ostao dosledan u nameri da na sve načine pomogne porodici pokojnog druga. Tako je procenio da je sada pravo vreme da organizuje memorijalni koncert "Flamingosi i prijatelji", a sav prihod je namenjen Madžgaljevoj ćerki Sari.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ognjen Amidžić

- U narednih nekoliko dana znaćemo tačan termin zato što on ne zavisi samo od mene nego od brojnih estradnih i glumačkih ličnosti koje treba da učestvuju. Problem je samo da nađemo termin koji svima odgovara kako bismo zakazali Sava centar. Mislim da će biti pred leto, eventualno septembar ili oktobar - otkriva Ognjen ekskluzivno za Srpski telegraf i navodi još detalja:

- Ceo scenario je napravljen. Flamingosi će ponovo pevati. Andrija Milošević će pevati Marinkove deonice, pridružiće nam se mnogo glumaca i pevača koji su na bilo koji način bili deo Flamingosa. Zamislili smo da to bude jedno lepo veče tokom kojeg ćemo se kroz osmeh i setu setiti našeg Makija. On je to zaslužio i daću sve od sebe da to ispadne baš onako kako bi on voleo.

Amidžić: Datum još nije utanačen jer treba da nađemo termin u Sava centru koji svima odgovara

 

Amidžić je za naš list potvrdio i da će sav prihod proslediti Madžgaljevoj devetogodišnjoj ćerki Sari, kojoj otac svakog dana sve više nedostaje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marinko Madžgalj!

- To je logično i tako će biti. Naravno, gledaćemo svake godine da organizujemo neka druženja. Uostalom, mi na Makija mislimo svakoga dana, ne samo na godišnjicu - završava priču Ognjen.

Podsećanja radi, Marinko Madžgalj izgubio je borbu sa opakom bolešću 26. marta 2016. godine u 37 godini. Vest o tragičnoj smrti mladog glumca šokirala je kompletnu javnost u Srbiji, a Amidžić je tada i javno obećao da će organizovati koncert kako bi pomogao njegovoj naslednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading