Ceca o drami Tucakovićeve: Marinina bolest me promenila!

Autor: S. S.

Zabava

28.03.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk diva Ceca Ražnatović, dugogodišnja saradnica i prijateljica Marine Tucaković, koja prolazi kroz najteži životni period jer joj je dijagnostifikovan rak dojke koja joj je odstranjena, priznala je za nedeljnik Star koliko ju je promenila bolest poznate hitmejkerke.

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Mar 26, 2018 at 8:46am PDT

 

- Marinina bolest me je apsolutno promenila. Ne može čovek da ostane ni gluv, a ni slep na takve stvari. Znaš kako kažu kod mene u kraju, ko ima leka ima i veka. Treba biti optimista i u tim teškim situacijama. To je veliki stres za svakog čoveka, kao i za sve njegove bližnje. Živimo u takvom vremenu da svakoga dana čujemo da se neko razboli, to je prosto neverovatno. Marina je funkcionalna da radi, imala je mesec dana pauze kada je operisana, što je potpuno prirodno. Ja njoj šaljem sve melodije koje dođu do mene i mi smo u stalnoj komunikaciji. Funkcionišemo po principu šta je dobro, a šta ne, konsultujemo se, ali nismo uspele da nađemo deset novih pesama koje bi nam se dopale. Nigde ne žurimo, imamo čitavih godinu dana ispred nas. Novi album, kao i "Ušće 3" moraće malo da sačekaju - izjavila je Ceca za Star.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading