"MORA DA ZNA GDE SAM I SA KIM!" Jovana Jeremić otkrila kakav dogovor ima sa Draganom, za ovo dobila SKUPOCENU nagradu!

Autor:

Zabava

08.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je otkrila javnosti šta je dobila od Dragana na poklon za 8. mart.

"MORA DA ZNA GDE SAM I SA KIM!" Jovana Jeremić otkrila kakav dogovor ima sa Draganom, za ovo dobila SKUPOCENU nagradu!

Foto: Instagram/jeremicjovana

Dragan i Jovana

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila javnosti šta je dobila na poklon za 8. mart od svog izabranika Dragana Stankovića. Umesto klasičnog buketa cveća, Jovana je dobila skupoceni telefon čija je vrednost oko 1.500 evra. Na svom Instagram profilu, Jovana je podelila fotografiju telefona uz poruku:

- Najdraži poklon za 8. mart je uvek od onog ko me voli najviše. I to zlatni! Kaže da mora da zna uvek gde sam, s kim sam i šta radim. Zato - telefon - napisala je Jovana.

 

 

Nedavno je Jovana istakla svoj stav o poklonima za 8. mart, ističući da ne voli da dobija cveće jer smatra da muškarci treba da ulože trud u odabir poklona. "Ne podnosim cveće, da muškarci ne mogu jeftino da se provuku za Osmi mart. I generalno, u životu, jer njihovo je da zarađuju pare. Moraju ženi da kupe adekvatan poklon. Sa cvećem žena ne može ništa, osim da ga baci u kantu posle trećeg dana. Bolje da joj kupi svilene čarape, više će koristi da ima. Šta je cveće, čemu to služi?" - iznela je jasno svoj stav Jeremićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić

 

Osim o poklonima za 8. mart, Jovana je nedavno istakla i da njen muškarac ne može da prođe, naglašavajući da je važno ulaganje truda u poklone umesto "jeftinog prolaženja". Njen stav o cveću je jasan - preferira praktičnije poklone poput svilenih čarapa.

Jovana Jeremić je svojim iskrenim stavom izazvala pažnju javnosti, ističući važnost pažljivog odabira poklona za posebne prilike. Njen poklon za 8. mart definitivno odražava pažnju i trud koji je uložen kako bi iznenadio i obradovao Jovanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading