BRESKVICA JAVNO PONIZILA SAJSI MC: Evo šta zaista misli o osobi koja joj je dala NULA POENA i Mariji Šerifović!

Autor:

Zabava

06.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica iznenadila publiku u emisiji "Amidži šou"!

BRESKVICA JAVNO PONIZILA SAJSI MC: Evo šta zaista misli o osobi koja joj je dala NULA POENA i Mariji Šerifović!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica gostovala je sinoć u emisiji "Amidži šou", gde je, između ostalog, odgovarala na pitanja publike sa društvenih mreža. Jedno od njih odnosilo se na članice stručnog žirija sa "Pesme za Evroviziju", Mariju Šerifović i Sajsi MC.

- Da li bi radije popila kafu sa Marijom Šerifović ili Sajsi MC? - glasilo je pitanje koje je dobila Breskvica.

- Sa Marijom, zato što mislim da ona može ipak da mi da neki savet o pevanju - rekla je Anđela i napravila kiseli osmeh.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Breskvica u emisiji "Amidži šou"

Neko iz publike je dobacio "Auuu", a u studiju je zavladao muk. Podsetimo, velika prašina se digla zbog finala gorepomenutog takmičenja. Breksvica je od Sajsi dobila nula poena, dok joj je publika udelila maksimalni broj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/RTS1

Sajsi MC izazvala buru reakcija svojim glasanjem na PZE

- Prve polufinalne noći si dobila 58 poena, pokidala si, a u finalu 28, kako si ti zadovoljna glasovima žirija? - pitao ju je Ognjen Amidžić.

- Nisam očekivala ništa, jer ne volim da se razočaram, želim samo da im se zahvalim... i pozdrav za Dekija Petrovića, koji mi je dao 12 bodova. Kada su govorili ko je koliko dobio i kada su došli do Sajsi, ja sam slabovida, nisam videla ko je koliko dobio i onda mi je Heni rekao da mi je dala nulu. Želim da verujem da je sve bilo regularno, ne zanima me da li su bili neki dogovorila, sve je to prošlo, ja sam svima zahvalna. Sajsi ne poznajem, ne bih sela da popijem kafu sa njom, ali bih se upoznala sa njom, zašto da ne - rekla je Breskvica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading