VODITELJKA U DRUGOM STANJU: Saopštila radosne vesti i pokazala VERENIKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka saopštila da je u devetom mesecu trudnoće!

VODITELJKA U DRUGOM STANJU: Saopštila radosne vesti i pokazala VERENIKA! (FOTO)

Foto: Shuttestock

Katarina Keti Ristić, poznata novinarka i voditeljka objavila je radosne vesti na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. Naime, Katarina je u devetom mesecu trudnoće, što je do sad krila. Ona je objavila niz fotografija i pokazala svoj trudnički stomak.

- Novo poglavlje se učitava - napisala je Katarina i dodala da je u devetom mesecu trudnoće.

Ona je pre četiri dana pokazala svog izabranika i verenički prsten, te tako svojim pratiocima saopštila i da se verila. Ispod objave usledio je niz čestitki od poznatih ličnosti, između ostalog i od njenog kolege voditelja Darka Tanasijevića.

- Čestitam, Keti - napisao je Darko.

- Čestitam - dopisala je pevačica Ruža Rupić.

Objavu su lajkovile i druge poznate ličnosti, poput pevačice Višnje Petrović i Ivane Aleksić, bivše supruge repera Nenada Aleksića Ša.

Deveti mesec trudnoće

Priprema za dolazak bebe nosi sa sobom radost, ali i puno izazova - od iskonske brige da li će sve proći dobro na porođaju, do toga kako ćete se snaći u novoj ulozi koja vas čeka. Ipak, kroz to prolaze sve mame, pa nema razloga da sumnjate da će sve proći najbolje moguće.

Neverovatno je kroz koje sve procese i preobražaje je prošao bebin mali organizam. Od potpune zavisnosti od vašeg tela, beba polako dostiže sposobnost da se samostalno hrani, reguliše temperaturu, diše...  Ovaj razvoj će nastaviti da se odvija velikom brzinom i u mesecima nakon što vaše čedo ugleda svetlost dana! 

Saznajte koje simptome možete osećati u 9. mesecu i kako se vaša beba priprema za život u spoljnom svetu, piše Bebo.club.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading