Najava decenije: Lepa Brena i Zdravko Čolić zajedno na Kopaoniku zatvaraju skijašku sezonu – Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji

Autor:

Zabava

27.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopaonik Music Week stavlja tačku na zimsku sezonu u stilu kakav se ne pamti! 15. i 16. marta, Event Hall hotela GRAND Kopaonik postaće epicentar neviđenog scensko-muzičkog spektakla, obeleženog nastupima dve najveće balkanske zvezde - Lepa Brena i Zdravko Čolić!

Najava decenije: Lepa Brena i Zdravko Čolić zajedno na Kopaoniku zatvaraju skijašku sezonu – Premium spektakl na omiljenoj zimskoj destinaciji

Foto: Skymusic

SKYMUSIC, sinonim za vrhunsku zabavu, obećava premium iskustvo za odabrane posetioce, uz pažljivo režirane koncerte dve muzičke legende. Lepa Brena i Čola po prvi put okupili su se pod okriljem jednog festivala, pružajući tako publici priliku da doživi neviđeni spoj njihovih hitova.

Pored nezaboravnih nastupa najistaknutijih muzičkih ikona na ovim prostorima, poslednji vikend skijaške sezone na Srebrnoj planini obeležiće i spektakularni scenski efekti, vrhunski zvuk i atmosfera koja će pomeriti granice LIVE industrije. Season Closing by Music Week postavlja nove standarde u svetu muzičkih festivala, a Lepa Brena i Zdravko Čolić obećavaju da će njihovi koncerti biti vrhunac ove muzičke sezone.

Ulaznice za ovaj VIP muzičko-scenski spektakl su u prodaji isključivo na poziv na broj telefona +381 60 6670 318. Svi kontigenti ulaznica su izuzetno ograničeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading