Nazvala pesmu "Limunada" KUMULATIVNOM AGONIJOM, Emina se naljutila!

Autor:

Zabava

25.03.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nekoliko meseci jedna od najpriznatijih kantautorki na ovim prostorima Leontina Vukomanović izazvala je pravi haos na domaćoj javnoj sceni kada je u svom Fejsbuk statusu hit "Limunada" Emine Jahović i Milice Todorović nazvala "kumulativnom agonijom", što je lepa Novopazarka protumačila kao prozivku.

Foto: instagram.com/leontina012
Leontina Vukomanović

Ona je tada odgovorila da je, zapravo, podsmeh samom sebi podsmevati se nečemu što ima 50 miliona pregleda na Jutjubu, a onda je Leontina rešila da pred kamerama emisije "Ekskluzivno" objasni da je, zapravo, u pitanju anegdota vezana za njenu ćerkicu Luciju, koja je pevušila pesmu s izmenjenim, pogrešnim tekstom.

Foto: instagram.com/eminajahovic
Emina Jahović

- Ja sam čula reč onomatopeja i potpuno sam se zapanjila, gde je ona čula neku pesmu "Onomatopeja", ne znam uopšte o čemu se radi... Tražila sam joj da ponovi i onda sam prepoznala melodiju, meni je to bilo beskrajno smešno i ja sam se u tom komentaru smejala isključivo svom detetu koje mene zabavlja - rekla je Leontina, koja je bila vidno iznenađena kada je čula da je ta njena izjava prouzrokovala takozvani medijski rat.

- Ma kakvi... To je pesma onomatopeja, inspiracija beskrajna, zaista - objasnila je Leontina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading