Dejan Petrović proslavio novi spot sa porodicom u Rimu!

Autor:

Zabava

23.03.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularniji trubač na Balkanu Dejan Petrović snimio je sa svojim "Big bendom" novu pesmu i spot pod nazivom "Jelena" a potom se sa porodicom uputio na kraći odmor u prestonicu Italije.

Foto: Promo foto
Dejan Petrović

Vlasnik titule Prva truba sveta sa suprugom Brankom i ćerkom Jovanom obilazio je znamenitosti Rima, a koliko njegova umetnost ne zna za granice svedoči i činjenica da je jedno veče svirao na ekskluzivnoj proslavi za biznismene iz Amerike, koji su specijalno zbog njega doputovali u večni grad.

Foto: Promo foto
Dejan Petrović

U prethodnom periodu imao sam mnogo posla kako zbog zgusnutog rasporeda nastupa tako i zbog snimanja pesme i spota "Jelena" i uželeo sam se da provedem vreme sa najdražima, tako da sam poziv za nastup iskoristio i pretvorio poslovni put u porodični odmor. Jovana je uživala u razgledanju grada a Branka i ja smo imali vremena da se odmorimo i posvetimo jedno drugom. Inače se trudim da svaki slobodan trenutak provedem sa njima dvema i tako je i ovoga puta bilo – rekoa je slavni muzičar koji je na odmoru napunio baterije jer ga očekuje dosta obaveza oko promocije nove pesme.

Foto: Promo foto
Dejan Petrović

- Pesma "elena" je obrada rokenrol hita iz osamdesetih godina koji je izvodila grupa "Kilo i po" a koji smo mi doneli na nov, sebi svojstven način. Nedavno smo sa Sanjom Vučić snimili i obradu pesme "Šuška se, šuška" koja je naišla na sjajne reakcije i nadamo se da će isto biti i sa ovom pesmom - objasnio je Dejan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading