PEVAČICE POCEPALE MIJINOG DRAGOG: Pevač slavio ROĐENJE ĆERKE!

Autor:

Zabava

22.03.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević sinoć nije mogla da prisustvuje velikom slavlju povodom rođenja ćerke Eme s obzirom na to da je i dalje u porodilištu, ali je njen suprug Bojan sa članovima porodice, prijateljima i brojnim kolegama lumpovao do zore.

Među prvima su Bojana pocepale Mijine koleginice Jelena Kostov i Marina Visković, a potom su pristizali i drugu pevači, dok Grujić je za Republika.rs i "Srpski Telegraf" otkrio koju će prvu pesmu naručiti u čast rođenja ćerkice:

- Čim bend krene sa sviranjem, naručiću pesmu: “Ti si ćerko tatin sin”! Mama i beba su odlično, ja sam presrećan, naše porodice su presrećne i to je to - izjavio je radosni otac dok je ispred restorana na periferiji Beograda dočekivao goste. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Pocepala ga... Marina Visković i Bojan Grujić
RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Roditelji Mije i Bojana slavili do zore...

A s obzirom na to da su svi koji su pristizali cepali Bojanu košulje, u jendom trenutku ostao je bez njih i polu-nag dočekivao goste. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić stigla sa dečkom...
RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ti si ćerko tatin sin... peva sinoć Bojan

Čim je veselje počelo, najpre su ustali članovi porodica i zaigrali, a atmosfera je odmah dovedena do usijanja. Pored najužeg kruga prijatelja na proslavu su među prvima pristigla i pevačica Katarina Grujić u pratnji svog novog dečka Koste Obradovića. Odlično raspoloženi, budućem tati poželeli su sve najlepše, nakon čega su svi zajedno uživali i nazdravljali do kasno u noć 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Icaa

22.03.2018 12:56

Kao zahvaljujem se anesteziologu pa posle vredi svakog bola ??u svakom slucaju srecno