IMA SE, MOŽE SE! MC Stojan drugu dao poklon od 90.000 evra! Evo šta mu je kupio, javnost u šoku! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti si familija moja. Mnogo mi je drago što te imam u životu. Ti si osoba koja se ceni, čuva i poštuje., pisao je reper!

IMA SE, MOŽE SE! MC Stojan drugu dao poklon od 90.000 evra! Evo šta mu je kupio, javnost u šoku! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Reper MC Stojan iznenadio je svog mlađeg prijatelj Andriju Popovića, pa mu je za povodom punoletstva poklonio luksuzni automobil, koji košta vrtoglavih 90.000 evra! Naime, reč je o automobilu marke Audi RS Q3, a Stojan se odlučio baš za ovaj auto jer ga i sam poseduje. 

Da se Stojan u potpunosti potrudio da obraduje Andriju i vodio računa o svakom detalju, dokazuje i to što je auto prelepio posebnim folijama, da izgleda identično kao njegov.

Foto: Instagram printsceen

MC Stojan i njegov drug pored auta

 

- Andrija srećan ti 18. rođendan, da si živ i zdrav. Ti si familija moja. Mnogo mi je drago što te imam u životu. Ti si osoba koja se ceni, čuva i poštuje. Da ne pišem sve ovde, vrlo dobro znaš šta ti želim. Ali dobro je da uvek krenemo od zdravlja. Sve ostalo će doći - poručio je pevač slavljeniku.

"Da li je ovo moguće, da ovako izgleda? Brutalan je! Ne mogu da verujem! Svaka čast, hvala Stojane - ponavljao je punoletni mladić na snimku koji je objavljen, pa nema sumnje da se i te kako obradovao poklonu. 

Cena ovakvog modela autmobila kreće se od 90.000 evra, pa do preko 100.000, zavisno od godišta kada je proizveden.

Inače, Stojan je već danima u žiži javnosti, a sve zbog toga što se redovno pominje u Eliti. Naime, učesnica Jovana Cvijanović navodno je bila sa njim u vezi, a Stojan ne želi da se za njega ova priča vezuje, pa se trudi da u javnosti izbegava sve što ima veze sa njom. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading