NAŠ POZNATI HARMONIKAŠ VERIO DOKTORKU, PA ODMAH ZAKAZAO GALA SVADBU: Aca Sofronijević staje na ludi kamen!

Autor:

Zabava

31.01.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Sofronijević se verio, pa najavio gala svadbu.

NAŠ POZNATI HARMONIKAŠ VERIO DOKTORKU, PA ODMAH ZAKAZAO GALA SVADBU: Aca Sofronijević staje na ludi kamen!

Foto: E/Stock

Aca Sofronijević

Harmonikaš Aca Sofronijević je nedavno verio svoju devojku, lepu doktorku sa kojom je u vezi već godinu dana.

Naime, kako piše 24sedam.rs harmonikaš ne samo da je zaprosio lepu doktorku, već je i zakazao gala venčanje za početak maja.

Prema rečima izvora bliskog paru, dok je Sofronijević zaprosio svoju izabranicu, ona se gotovo rasplakala od uzbuđenja. Njih dvoje planiraju da organizuju svadbu na proleće u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Iako je ovaj događaj izazvao veliku pažnju javnosti, Aca Sofronijević je istakao da želi da zadrži svoj privatni život daleko od javnosti.

- Nemojte me shvatiti pogrešno, ali to je moja privatna stvar i kad budem hteo da pričam o tome, oglasiću se", rekao je kratko povodom navoda o njegovom veridbi. Dodao je i da je srećan i da želi da zadrži svoju sreću za sebe, ističući da ljubav znači slobodu. "Ljubav je sloboda, a ja sada imam svoju slobodu. Srećan sam i ne bih mnogo da pričam o tome, želim privatan život da zadržim za sebe, ali bez ljubavi ne može da se živi. Mi smo veoma ozbiljni, ali otom-potom. Saznaće se kada za to dođe vreme. Moram da je krijem još malo -  rekao je Sofronijević nedavno za "Grand".

Iako par želi da zadrži veći deo svoje intimnosti za sebe, javnost sa nestrpljenjem iščekuje detalje o njihovom gala venčanju koje je zakazano za početak maja. Očekuje se da će ovo venčanje biti jedno od najzapaženijih događaja u domaćoj javnosti, s obzirom na popularnost i priznatost Aca Sofronijevića kao harmonikaša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading