MARINA TUCAKOVIĆ NAKON ŠTO JOJ JE POZLILO NA AERODOROMU: Nadam se dobrom!

Autor: Blic.rs

Zabava

19.03.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković juče je otputovala u Nemačku kako bi nekoliko dana bila podvrgnuta autoimunoj terapiji. Brojni mediji uslikali su Marinu juče na aerodromu u trenutku kada joj je pozlilo i kada je bila u veoma lošem stanju.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Otputovala na lečenje u Nemačku... Marina Tucaković

Tucakovićeva, s kojom su u Nemačku pošli suprug Aleksandar- Futa Radulović, sin Milan- Laća Radulović i najbolja prijateljica, oglasila se i saopštila detalje svog lečenja:

- Idem u Namačku na tri, četiri dana na autoimunu terapiju. Optimistična sam kada je ovaj vid lečenja u pitanju. Nadam se dobrim rezultatima. Trudim se da budem vesela i da ne razmišljam preterano o svemu. Imam veliku pomoć supruga, sina i prijatelja koji su non-stop uz mene - izjavila je ona.

Marini je početkom godine pozlilo, a na nagovor svoje prijateljice, pevačice Svetlane Cece Ražnatović otišla je na pregled i na Institutu za onkologijui radiologiju Kliničkog centra joj je dijagnostikovana bolest.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Svi joj pružaju podršku... Marina

Ona je, nakon nekoliko dana operisana, a potom je oporavak nastavila kod kuće odakle se oglasila porukom:

- Dragi moji, sad sam kod kuće, jer rezultati još nisu gotovi. Lečenje tek sledi. Mogu da kažem da ako šta ima dobro u ovome, to je što sam vratila veru u ljudsku dobrotu i blagonaklonost, a toga nikad nije previše. Uverena sam da mi kolege nisu samo kolege, već i prijatelji - zaključila je Tucakovićeva.

Marini neprestano pružaju podršku kako članovi porodice, tako i prijatelji i kolege sa estrade, i svi se nadaju najboljim rezultatima iz Minhena gde će ona boraviti nekoliko dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading